Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2008, 08:56   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeni Sergen benim!

Click the image to open in full size.
"Sergen Yalçın'ın tahtına göz koydum. Türkiye'nin en iyi futbolcusu olmak istiyorum. Hedefim 2010'daki Dünya Kupası'nda A Milli Takım'da oynamak".


13'lük minik yıldız
Beşiktaş'ın
2006'da yıldızı parlayan 13 yaşındaki minik oyuncusu Muhammed Demirci, iddialı açıklamalarda bulundu. Her geçen gün kendine bir şeyler katmak istediğini belirten Muhammed, gelecekte Türkiye'nin en iyisi olmak istediğini söyledi.

Benim idolüm Sergen
İdolünün Sergen Yalçın
Click the image to open in full size.
olduğunu belirten minik futbolcu, "Onun tahtına göz koydum, Sergen Yalçın gibi olmak istiyorum, başaracağıma da inanıyorum. İleride sadece futbolu düşünüp, gerçek bir yıldız olacağım" dedi.

Büyüklerle oynadım
Kendisinden 2 yaş büyük arkadaşlarıyla oynadığı için daha çabuk güçlendiğini ifade eden Muhammed, "Şu an yıldız takımdayım. Hedefim, 2010'da G.Afrika'da yapılacak olan Dünya Kupası'nda A Milli Takım kadrosunda yer almak" diye konuştu.

Boyu 8 santim uzadı
Muhammed'in
vekaletine sahip olan Beşiktaş kongre üyesi Seyit Ateş de, "2.5 aydır tedavi oluyor ve boyu 8 santim uzadı. Boyu 1.70'e kadar uzayacak. İngilizce dersleri de alıyor. Beşiktaş'tan bilimsel destek almıyoruz" dedi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla