Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2008, 13:50   #23
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
2. Pendik vakası !

Click the image to open in full size.Fenerbahçe, TFF 2. Lig takımlarından Pendikspor'la yaptığı özel maçta rakibine boyun eğdi.




Yeni transfer Maldonado'nun takıma alışmasını sağlamak amacıyla oynanan özel maçta Fenerbahçe, Pendikspor'a yine yenildi.

MAÇIN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Yeni transfer Maldonado’nun takıma alışmasını sağlamak amacıyla oynanan özel maçta Fenerbahçe, Pendikspor’a yine yenildi. Kanarya, 1999 yılında Türkiye Kupası’nda eşleştiği rakibine 2-1 mağlup olarak kupaya veda etmiş, bu müsabaka tarihe, “Pendik faciası” olarak geçmişti. Samandıra Tesisleri’nde oynanan maçta, Şilili oyuncunun yanısıra, sakatlıklarını atlatan kaleci Serdar ile Deniz de forma giydi. Serdar, Önder, Yasin (Uğur), Can, Vederson, Ali Bilgin, Deniz, Maldonado, Gürhan, Kemal, Kazım kadrosuyla mücadele eden Fenerbahçe’de forma giymeyen oyuncular ise tesislerde çalıştı. İlk yarıda Yasin ile Pendik’ten Hayati’nin birer şutları direkten dönerken, ikinci yarıda bu furyaya Ender, Aytaç, umut ve Kemal katıldı. Sarı-Lacivertli ekibin pozisyon yaratmakta zorlandığı maçın 83. dakikasında Mehmet Narin, Pendikspor’u 1-0 öne geçirdi ve mücadele bu skorla sona erdi. Pendikliler, 9 yıl sonra Fenerbahçe’yi bir kez daha mağlup etmenin sevincini yaşarken, Kanarya’da üzüntü vardı.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla