Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2008, 22:41   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaptandan Schildenfeld yorumu !

Click the image to open in full size.
Kaptandan Schildenfeld yorumu !
Beşiktaş'ın tecrübeli kaptanı İbrahim Üzülmez, yeni transfer Schildenfeld'i değerlendirdi.
7 Şubat 2008 17:27
Beşiktaş, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için öğlen saatlerinde Kayseri'ye giderken takım kaptanı İbrahim Üzülmez, Konya ve Ankara'da yaşanan sıkıntıları Kayseri'de yaşamayacaklarını söyledi. Üzülmez yeni transfer Schildenfeld'i de övdü.

Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Kayseri'ye giden Siyah-beyazlı kafilede Mehmet Sedef ve Serdar Kurtuluş'un yanı sıra kart cezalısı olan Baki Mercimek ile İbrahim Toraman yer almadı.

Atatürk Havalimanı'nda hareket öncesi açıklamalarda bulunan takım kaptanı İbrahim Üzülmez, hava şartlarına uyum sağlamak için Kayseri'ye 2 gün önceden gittiklerini belirterek, "Konya ve Ankara'da oynadığımız maçlarda hava şartları bizi hayli zorlamıştı. Dolayısıyla Kayseri'de de sahanın çok iyi olacağını zannetmiyorum. Bizim açımızdan dezavantaj, ama inanıyorumki Konya ve Ankara'da yaşadığımız sıkıntıları, Kayseri'de yaşamayacağız" diye konuştu.

Bobo'nun Brezilya Milli Takımı'na çağrılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti söyleyen İbrahim Üzülmez, "Brezilya gibi dünya devi olan bir takıma çağırılmak her futbolcuya mutluluk ve gurur verir. Bobo'nun Brezilya Milli Takımı'na çağırılması beni de çok mutlu etti. Ben de en az Bobo kadar sevindim, inşallah kalıcı olur. Bobo, bu yükselişini devam ettirirse çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum" dedi. Yeni transfer Gordon Schildenfeld'in karakterli bir insan olduğunu söyleyen İbrahim Üzülmez, "Çok iyi bir futbolcu, yaşı da genç. Zaten kendisi hedeflerinin olduğunu söylüyor. Beşiktaş'ta bir çıkış yakalayıp çok daha iyi yerlere geleceğini söylüyor. Ben bu oyuncunun çıkış yakalayıp bir Avrupa takımına gideceğine inanıyorum. İnşallah onun açısından çok daha iyi olur" diye konuştu.

Siyah-beyazlı kafilede şu futbolcular yer alıyor:
Rüştü, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Kaş, Gökhan Zan, Ali Tandoğan, Tello, Ricardinho, Delgado, Nobre, Serdar Özkan, Holosko, Bobo, Cisse, Aydın, Ethem, Bülent, Ali Kuçik, Gordon Schildenfeld
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla