Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2006, 12:48   #1
Khamon

Khamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation Komplo Teorisi

Alın size bir komplo teorisi; Sezon içinde transfer planları yapan “X Takımı” yöneticileri, aynı zamanda maddi sorunları da aşmaya çalışıyorlardı. Yeni sezon için transfer edilecek futbolcular taraftara ne kombine aldırırdı, ne de forma. Adı sanı duyulmamış futbolcular yüzünden taraftarlarının tepkisinden korkan idareciler şöyle bir yol izlemeye karar verirler; gazetelerde transfer haberleri çıkmaya başladığında daha önceden anlaştıkları bu basit futbolcuların isimleri yer alacaktır. Ama transferler bitmemiş gibi lanse edilecek ve gündem bu şekilde meşgul edilecektir. Kendilerini beceriksizlikle suçlayan muhalif gruplar bu süreçte yine üstlerine gidecektir. Ha oldu, ha olmadı, ha pürüz çıktı, ha pahalı derken sonunda yönetim büyük iş başardı manşetiyle gazetelerde haberler yayınlanacak ve o çok büyük(!) futbolcular transfer edilmiş olacaktır. Yani 1 taşla 2 kuş vurulacak. Hem alt sınıf futbolcular göz önünde tutularak isimler ezberletilecek, hem de hesapta büyük iş başarılmış olacak.

Kısıtlı vaktim vardı gelişigüzel yazdım, hatalar varsa kusura bakmayın dostlar. Gelişigüzel iş yapan herkesin Büyük Beşiktaş Taraftarına bir özür borcu vardır..!