Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2008, 02:09   #1
tyler durden
Banned
 
tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
adı gitmektir işte...

Sen gidersin..Sus pus olur gidersin, yol uzar ayaklarının altında…bavul içindeki birkaç gereksiz eşya, terk ettiğin yerden alınan tek hatıra..adı üstünde gitmektir işte..her adımda bir kalış bırakmak istersin manalı manasız olduğun yere..uzatırsın yolu, başka yoldan gidersin..daha vakit vardır otobüse..kaldırım kenarları senle yürür sanırsın, uzarlar öyle.. arada bi bakarsın arkana, hiçbir yere gitmez kaldırım kenarları..önüne bakarsın, senle gittiklerini bilmek ister gibi..ama adı üstünde gitmektir işte..her adımda bir kalış bırakmak istersin manalı manasız olduğun yere..

Bir ağaç gölgesi, üç kuş kanadı sesi, sevenlerin kalbinde kurulmuş bir taht, anne babadan kalma yarısı yaşanmış bir ömürdür her adımda bölüştürdüğün kalanlara…ağlar gibi durur gözlerin, kırar kalbini iyice parçalar, yüzüne tebessümü çok gören matemin..kalmak istersin, ama adı üstünde gitmektir işte..her adımda bir kalış bırakmak istersin manalı manasız olduğun yere..

Birden geride kalanlar boğazında düğüm olur, kendinden verdiklerin vardır içlerinde…
Artık tatsız olur alkol ve sigara, asıl tat kalmaktır baktığında..ama adı üstünde gitmektir işte…her adımda bir kalış bırakmak istersin manalı manasız olduğun yere…gelip çakılırsın otobüs garajına, akreple yelkovanı takiptedir gözlerin.. yakılan her sigara kayar gider parmaklarındaki huysuz, telaşlı terde…bir nefes çekersin, bir nefes kendini öldüresiye..yalnızsındır..avuntu bir yalnızlığı sahiplenmek gibi gidersin..sen gidersin, adı üstünde gitmektir işte, her nefeste bir kalış bırakmak istersin manalı manasız olduğun yere..

Gitme zamanın gelir, usulca yanaşırsın otobüsüne… ardında el sallayanlar, hoşçakallar yoktur, sen varsın bir de gitmeler.. ne kadar uzar bu gitmeler, kavuşmaların aksine..artık şehri de yoktur bu gitmelerin, sahipleri de..tamamlanmadan son söz cebindeki son fotoğraf düşer binerken otobüse..alır yerden bakarsın, güldüğünü gösteren tek resim onda kalmış… bırakırsın yüreğini havaya usulca…onda ağlayan bir çocuk yüzü görürsün…oysa gün gibi aydınlıktır gökyüzü..uzanıp silmek istersin gözyaşlarını..adı üstünde gitmektir işte…Gittiğini unutmuşsundur...
__________________
Click the image to open in full size.

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
tyler durden Ofline   Alıntı ile Cevapla