Konu: Durum sakat!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2008, 08:50   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Durum sakat!

Alternatifi yok, sakatlığı var... Sağ ayağındaki ağrıları bitmeyen Edouard Cisse, Kayseri'ye götürüldü. Son karar maç saatinde verilecek.
8.2.2008



İdmanlara çıkamıyor
Kayserispor maçı öncesinde Beşiktaş’ta Ertuğrul Sağlam’ın önemli bir sorunu var: Edouard Cisse... Çaykur Rizespor karşılaşmasında sağ ayağına aldığı darbe nedeniyle ağrıları dinmeyen Fransız futbolcu, uzun süredir antrenmanlara katılamıyor. İğneyle de olsa, forma giymek isteyen yıldız oyuncunun bu talebine, sakatlığın ilerleyebileceğini düşünen teknik heyet sıcak bakmıyor. Edouard Cisse konusundaki son kararı teknik heyet ve sağlık ekibi maç günü verecek.
B planı: Serdar Özkan
Devre arasında Koray Avcı’nın Vestel Manisa’ya gönderilmesi, Serdar Kurtuluş’un da geçmek bilmeyen sakatlığı, Siyah-Beyazlılar’ı ön liberoda alternatifsiz kılıyor. Ayrıca orta sahada da görev yapabilen İbrahim Toraman’ın cezalı olması Sağlam’ı köşeye sıkıştırdı. Genç çalıştırıcı, Edouard Cisse’nin oynamaması halinde farklı bir isme yönelecek. Serdar Özkan’ın, Kayserispor maçında ön libero oynayabileceği konuşuluyor.

Orhan YILDIRIM
Kısa...Kısa...

Hazırlıklar tamamlandı
Kartal, kritik Kayseri sınavı hazırlıklarını dün Ümraniye’de yaptığı antrenmanla tamamladı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmana, Cisse, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef katılmadı. Ertuğrul Sağlam’ın antrenman sonrasında açıkladığı maç kadrosunda şu isimler bulunuyor: Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Kaş, Gökhan Zan, Ali Tandoğan, Rodrigo Tello, Ricardinho, Matias Delgado, Nobre, Serdar Özkan, Filip Holosko, Bobo, Edouard Cisse, Aydın Karabulut, Ethem Yılmaz, Bülent Uzun, Ali Kuçik ve Gordon Schildenfeld.


Tello müjdesi
Forma giymediği maçlarda takımı puan kaybeden Rodrigo Tello, Kayserispor maçında takıma geri dönüyor. Sakatlığından tam olarak kurtulan Şilili yıldızın, ilk 11’deki yerini alacağı belirtildi. Tello’nun dönüşüyle, Sağlam rahat bir nefes aldı.

Serdar diyor ki
Geçen sezon Beşiktaş’ın kazandığı Türkiye Kupası’nda önemli rol oynayan Serdar Kurtuluş, bu sene adeta kayıplara karıştı. Zor günler geçirdiğini söyleyen genç futbolcu, “Bir an önce takıma dönmek istiyorum. İyileşme sürecindeyim” diye konuştu.

Tandoğan: Kazanacağız
Beşiktaş’ın savunmasında görev yapan Ali Tandoğan, Kayserispor maçı öncesinde iddialı konuştu. Arkadaşlarıyla tek yürek olduklarını ifade eden tecrübeli oyuncu, “Kayserispor’u yenip, seriyi sürdüreceğiz” dedi.
‘Güvenimiz tam’
Tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, Siyah-Beyazlılar’da herkesin kendine güvendiğini ve zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılacaklarını söyledi. Rüştü, “Kötü hava şartları ve zemin bizi zorlayacak ancak kendimize güveniyoruz. Kayseri’yi yeneceğiz ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşacağız” dedi.

Taraftarlardan Tümer açıklaması İnönü’de oynanan Türkiye-İsveç karşılaşmasında Tümer Metin’e gösterilen tepki dikkatlerden kaçmamıştı. Forumlarda bu durumu yorumlayan Siyah-Beyazlı taraftarların ortak görüşü şöyle: Tümer’e Fenerbahçe’ye transfer olduğu için değil, içinde bulunduğumuz durumda askerlikten kaçtığı için böyle bir tepki gösterdik. Ayrıca böyle bir sporcuyu milli takıma davet eden Terim’e de tepkiliyiz. Beşiktaş’ı destekliyoruz ancak önce vatan sevgisi gelir...

Kayseri’ye de Kartal Yuvası!Kayseri İpeksaray Alışveriş Merkezi’nde faaliyette olan Kartal Yuvası mağazası bugün resmen açılıyor. Kulüpten yapılan açıklamada, törenin saat 17.30’da gerçekleştirileceği ifade edildi. Kartal Yuvası Mağazası’nın açılış töreninde yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Siyah-Beyazlı futbolcuların da bulunacağı belirtildi
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla