Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2006, 08:12   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs down Okan'da 30 maç gerceği

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Okan Buruk'un neden oynatılmadığını Fotomaç ortaya çıkardı. Okan'ın, sözleşmesinde "Eğer 30 maç oynarsa mukavelesi otomatikman uzar" maddesi bulunduğu için görev verilmediği belirlendi.

***

Oynamasın!

Mukavele sinde, "Eğer 30 maç oynarsa sözleşmesi yenilenir" maddesi bulunan Okan Buruk bu nedenle yedek oturtuluyor.

FOTOMAÇ ortaya çıkardı. Siyah-beyazlı ekibin, sahada ihtiyaç olduğu halde özellikle de Türkiye Kupası maçları olmak üzere bazı önemli lig maçlarında Okan'a görev verilmemesinin nedeninin yönetimsel konular olduğu öğrenildi. Okan'ın sözleşmesinde "Türkiye, lig ve Avrupa maçlarında 30 maç oynarsa, opsiyonlu sözleşmesi aynı şartlarda otomatik olarak 1 daha uzar" maddesi yer alıyor.

SAKAT ÇOK, OKAN YİNE YOK
Yönetimin; şu ana kadar 20 maç oynayan ve geriye 12 maç kalan Okan'la 2 yıl önce yaptığı sözleşmenin geçerliliğini yitirmesi ve yıldız oyuncuya yeni sözleşme şartlarının sunulması için böyle bir politika izlediği iddia ediliyor. Özellikle sakatların bol olduğu İnegöl, Sarıyer, D.Bakır gibi önemli karşılaşmalarda Okan'a görev verilmeyerek futbolcunun maç sayısının arttırmasının engellendiği öğrenildi. Beşiktaş'ta Okan Buruk'la ilgili şok bir iddiayı
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline