Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2008, 21:37   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Valencia kaynıyor

Click the image to open in full size.
Valencia kaynıyor
Valencia teknik direktörü Ronald Koeman, 2 oyuncuya daha ceza verdi.
8 Şubat 2008 17:35
Valencia teknik direktörü Ronald Koeman, disiplin kurallarını ihlal eden Miguel ve Manuel Fernandes’i diğer futbolculara örnek olması bakımından ağır şekilde cezalandıracaklarını söyledi.

Sezon başından bu yana ciddi bir kriz yaşayan Valencia, Hollandalı teknik adam Koeman'ın göreve gelmesinden beri işi sıkı tutuyor ve daha önce izin verdiği şeyleri yasaklama yoluna gidiyor.

Bu yeni önlemler çerçevesinde, bir gece kulübünde kavgaya karışan ve daha sonra zorunlu bir fizyoterapi programına katılmayan Miguel’e çifte ceza verilmesi kararlaştırıldı. Portekizli oyuncu doğum günü kutlamaları sırasında gittiği bir gece kulübünde kavgaya karışmış, polis, Miguel’i serbest bırakırken takım arkadaşı Manuel Fernandes geceyi nezarethanede geçirmek zorunda kalmıştı.

Bu olaya çok öfkelendiği belirtilen Koeman, Fernandes’in hemen takımdan uzaklaştırılmasını istedi ve oyuncu sezon sonuna kadar Everton’a kiralandı.

Miguel geçen yıl her Perşembe gecesi dışarı çıktığını, küçüklüğünden beri sigara içtiğini ve bir önceki teknik yönetimin, sahada iyi perfomans gösterdiği sürece bunu umursamadığını söylemişti. Koeman ise oyuncularının maç öncesi dışarı çıkmalarına kesinlikle karşı çıkıyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla