Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2008, 22:07   #18
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
taKi_bJk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
forumda yazılan neler varda biz laf etmiyoruz ?? her çorbada tuzumuz var tartışılması gereken her konuyuda tartışıyoruz zaten burda..okadar senedir futbolun içinde olan adam bir arpa boyu yol alamazmı kimse kimsenin futbol görüş seviyesini düşük göremez..ben zaten oynayan adam hakkında değil ibo hakkında yorum yaptım..buaralarda konu içinde tartışmalarda moda oldu..yakında bulaşık sırası sendeydi tartışmasını girilirse hiç şaşırmam herkes fikrini yazmakta özgürdür buarada..benim söylediğimde yanlış bişey değil sonuçta..
ya öncelikle birader amacım sadece bu duyarlılığın(!) her yerde gösterilmesi gerektiğini belirtmek. Yorum yaptım diyorsun ama BJK mızın kaptanı İ.Üzülmez i resmen aşağılıyorsun. Forumda yazılanları takip et illa göreceksin. Daha futbolcuyu bi kere izlememiş adamlar çok ağır yorumlar yapıyor. İbrahim futbolcu sarrafı diye bir şey söylemiyorum ben. Adama sormuşlar yorum yapmış en az sizin bizim kadar futbolcunun iyisini ktöüsnü anlayabilecek kapasitede olduğuna eminim. Futbol oynamak ayrı şey futbolu izlemek futbolcudan anlamak ayrı şey. Senin yorumuna göre dünyadaki bütün futbolcu gözlemcilerinin birer futbol dehası olması lazım. İbrahim istediği kadar yeteneksiz olsun yıllardır futbolun içinde bir insan biz evimizde istatistik parçalarken adam bütün futbolcuları antremanlarda görüyor onlarla birebir karşı karşıya oynuyor. Şimdi adamın teki çıkıyor bu adam da ne ya ismi şöle cismi şöle diyip daha bir maç yapmadan yargısız infaz yapıyor onlara da çıkın diyin o zaman futbolcunun iyisini kötüsnü sana mı sorcaz diye. Bu çorbada tuzum olsun muhabbeti artık bazı yerlerde cıvımaya başladı adam konunun içeriğine bakmadan kafa bile yormadan ezberini okuyor.
Ben kimseye yorum yazma falan demedim hatta tam tersi benim sölediğim bu dobralığınızı her yerde gösterin yani daha FAZLA yorum yapın oluyor bu kısacası, yorum yapmayın değil.
Oynayan adam hakkında yorum yapmadığını ben de biliyorum zaten ben de adamı savunmadım, ibrahim i savundum. Bu şekilde aşağılanması hoşuma gitmedi.
Söylediğim yanlış değil demişsin olabilir saygı duyarım ama zaten ben senin söylediğinin yanlışlığında değil söyleyiş biçiminin yanlışlığındayım. Son mesajındaki ılımlı yaklaşımını ilk mesajında göstermemişsin.
son olarak şöyle söyliyim amacım tartışma çıkarmak falan değil kendimce önemli bir noktaya değinmek istedim. Tartışma çıkarmak hiç huyum değildir hiç bir zaman da BJK lı kardeşlerimle ağır tartışmalara girecek değilim. Fikirler uyuşmayabilir ama bu saygı çerçevesinde olduktan sonra bir önemi yok. Kimseye kişisel bir gönderme de yapmıyorum genel konuştuğum bilinsin. Senin de dediğin gibi herkes fikrini belirtmekte özgür zaten öyle olmasa forumun bir anlamı kalmaz. Kesinlikle buna ters bir şey söylemedim söylemem... Herkes istediğini yazabilir ama tekrar vurgulayarak söylüyorum SAYGI çerçevesi içinde. Ertuğrul Hocamıza, Başkanımıza, kaptanımıza yani klübümüzün en önemli üç mevkisindeki insanlara biraz daha hoşgörülü ve ciddi yaklaşmalıyız diye düşünüyorum. Ne kadar başarısız olurlarsa olsunlar sonuçta futbol bir oyun bir oyunu herkes kazanamaz bu oyun dışında başka bir hayat var bu hayat da Beşiktaş ve bu insanlar BJK için herşeylerini ortaya koyuyorlar. En azından bu emeğe saygı duyalım. Büyük BJK taraftarına yakışan tavır bu diye düşünüyorum. Tartışmanın da uzamadan bitmesi isteğiyle nokta koyuyorum... saygılar...
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla