Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2008, 08:48   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Avustralya da

Beşiktaş'a karlı teklif

Beşiktaş, Avrupa’yı terk etti, deniz aşırı kıtayı seçti. Siyah beyazlılar, geçen sene Avusturya’da yaptıkları kamptan ağzı yandığı için yeni sezon için Avustralya’yı tercih etti. Başkan Yıldırım Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin kamp için gelen teklifleri tek tek değerlendirdi. Üçlü, Sydney’de karar kıldı.
Bu şehirde 3 hazırlık maçı oynayacak olan siyah beyazlıların 15 günlük kamp boyunca bütün masrafları sponsor firmalar tarafından karşılanacak. Üstelik 1.5 milyon Euro parayı da kasasına koyacak. Engin, sezon başı kampı için başta Amerika olmak üzere birçok ülkeden teklif aldıklarını vurgulayarak şöyle konuştu: "Melbourne’de yaşayan iş adamlarından Zorlu Kaya’nın davet mektubunda çok iyi imkanlar olduğunu gördük ve değerlendirdik. Buradaki vatandaşlarımızla da hasret gidereceğiz.
Çok teklif geliyor
Maddi olarak da kulübümüz çok iyi şartlarla karşılanacak. Tahmin ediyorum bizden sonra diğer kulüplerimiz burada kamp yapacaktır."
İki yıldır Avustralya’da kamp yapılması için teklif geldiğini sözlerine ekleyen Sinan Engin, "Yeni sezon hazırlıklarını Avusturalya’da, devre arası kampını da Japonya veya Kore’de yapmayı düşünüyoruz. Buralarda turnuvalara katılmamız için teklif yaptılar. Değerlendiriyoruz" diye konuştu.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla