Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2008, 08:50   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado açık kapı bıraktı

Delgado açık kapı bıraktı

Beşiktaş'ın, Arjantinli futbolcusu Matias Delgado sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılacağı yönünde çıkan haber üzerine dün bir açıklama yaptı.
Yıldız oyuncu, öncelikle sezon sonu için şampiyonluk turunu düşündüğünü dile getirerek, "Kesinlikle aklımda şu an transfer yok. Transferi düşünürsem performansımı etkiler. Bu nedenle bu işleri sezon sonuna bıraktım. Bana gelen resmi bir teklif yok. İspanyol veya Fransız takımlarından bir teklif gelmesi durumunda ise öncelikle Beşiktaş'ın menfaatleri söz konusudur. Hem kulübüm, hem de benim menfaatlerimin doğrultusunda gelecek olan teklifler karşısında 'neden olmasın' diyebilirim" dedi.
Delgado, şu an için sadece Kayserispor maçına odaklandığını kaydetti ve "Taraftarımız da benim bir an önce Beşiktaş'tan ayrılmak istediğimi düşünmesin. Sezon sonu ayrılırsam mutlaka Beşiktaş'ın çıkarları ön planda olacaktır" ifadelerini kullandı.

Yönetim harekete geçti Bu gelişmelerin yanı sıra Beşiktaş yönetiminin sezon sonu gelmeden Matias Delgado ile masaya oturacağı ve anlaşmaya çalışacağı öğrenildi. Başarılı futbolcuyu Avrupa'daki takımlara kaptırmak istemeyen siyah - beyazlı yönetimin, Delgado ile cazip bir rakam karşılığında 5 yıllık daha mukavele imzalamak istediği vurgulandı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla