Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2008, 18:47   #20
themadpol

themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
samet1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ne yapsın biliyormusun yönetimide alsın gitsinn .. 13 yılda 1 sampiyonlugumuz var ve en eski sampiyonluk serdar bilgili zamanı demiroren geldi ne oldu hiçbisi tüpcü al ertugrulu sinanıda al git !!!

ya sen bu forumun muhalif liderimisin. 45 mesaj yazmışın hepsinide sallamışın. hep hocayı sorumlu tutuyorsun. bu hocanın suçu varda milyonluk eşşeklerin hiçmi suçu yok. hocamı dedi rakip kaleye gitmeyin şut çekmeyin diye. bu ibrahim akın burak koray ne kadar değerli oldu birden bire. daha dün sizin gibiler onlarada sövüp duruyordunuz. ertuğrul sağlam adam gibi adamdır. hoca gibi hocadır. yok efendim siyasetle gelmiş. keşke bütün siyasetçiler onun gibi dürüst olsa. Korayı sattık topuzu istemişiz hemde 11 milyon para vermişler yönetim daha ne yapsaydı. adamları bıçaklayıp alacak değilizya. bu forumda ben ricardinho futbolcu değil giden takımı frenliyor derken cezalar aldım bazı kendini bilmezler yüzünden gördük işte atağa kalkan takımı durduruyor. sakatlandı 3-4 gol atıyorduk döndü yine 0 gol 1 gole düştük bunlar tesadüfmü sizce. yok canım bu kadar tesadüf lüks bence. evindekiderbileri alırsın bu iş biter bitmeyede buna birazda futbolcuların gayret göstermesi lazım. ha ertuğrul sağlamın bana göre tek eksikliği holoskoyu sağ açıkta oyuntması. orası holoskonun yeri değil. forvete geçmesi lazım artık. birde ricardinhonun kulübede otorması gerekir. o oynadığı zaman ben delgadoyu sahada göremiyorum bir sahada iki lider olmaz. bu takımda bir lider var oda delgadodur. rico paşanın paşalığı gitmiş bodrumda tatil zamanı gelmiş. birde bu takımın en büyük sorunu rüştü. adamın çıktığı her topa bir bakın adam sol çaprazdan topu ortalayacak bizim salak o topu almaya gidiyor. kaleyede her şeye rağmen hakan geçmeli hiç olamasa yiyerek bir şeyler öğrenir.
themadpol Ofline   Alıntı ile Cevapla