Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2008, 20:31   #7
samet1903

samet1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tabi tabi marsilyayla liverpol macini taraftar aldi taraftar atti golleri marsilyayla liverpola tello bobo serdar degil porto macinda neden gol atamadi bizim taraftar portoya o zaman porto macinida taraftar kaybetti taraftar yuzunden cikamadik guuptan oyleya taraftar madem bukadar guclu golculeri var portoyuda yenmeliydi 5 6 gol atmaliydi portoya yasin genc sana birsey demiyorum fazla birakin bu taraftar kazandirir ayaklarini maclari sahadakiler kazanir lig sonunda sampiyon oldugumuzdada ben zaten inaniyordum der gecersiniz dar goruslulukten cikin az etrafiniza iyi bakin inonuden hicbir takim cikamaz bu yarida

komik oluyorsun porto macındada mükemmel oynamıstık son dakkada talihsiz bir gol yemiştik .. ! ewt taraftar kazandırır besiktasın büyüklügüde taraftarından gelir ..! liverpool macında attıgımız 2 gol de futbolcuların katkısı ne serdar özkanınki carpıp girdi bobonunki bacak arası ama asıl orda mücadele vardı ve liverpool futbolcusunun bizden etkilenmesi vardı en önmli etkende buydu futbolcular bile kendileri söyledi .. sen hala sampiyonluktan bahset son 13 yılda 1 sampiyonlugumz var acaba her sene böyle mi düsünüyorsun

Cogunuzun futboldan anladıgından süpheleniyorum ...

Konu samet1903 tarafından (09-02-2008 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir..
samet1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla