09-02-2008, 20:43
|
#3 |
Forumun Mavis'i
Tecrübe Puanı: 19  | Alıntı: matraxgk´isimli üyeden Alıntı
Taraftar yokmu arkadaş şu sitede... seyirci demiyorum.
nası yorumlar nası konular bunlar. ertuğrul hoca istifa etsinmiş, şampiyonluk bu saatten sonra gelmesinmiş.
ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ. İnanmayan gölge etmesin ulan
ya her maç yenilince bu topic açılır yenince gliyoruz topiği açılır taraftar istenir banada gına geldi nereye geliyoruz kardeşim sen inanmışsında bak maçı izle bakalım futbolculardan kaç kişi inanmış eleştirmek suç övmek suç hay ben böle işin bırakın artık sevinmek için sevmiyorz ayaklarını ertuğrul istifa topiclerini objektif olun bu takım bu mantıkla zor şampiyon olur basit işler peşinde koşmayın aynaya bakın bizi yönetenlere bakın eleştireye açık olalım bu maç için takım kötü anlaştıkmı senin inanmanla şampiyon olunmaz koçum sahda inanıcak yönetimde elinden geleni yapıcak tvye çıkıp 11 milyon verdim mehmet tapuza demicek adam gibi hakkımız yeniyor basında baskette siz hala avunun böyle şeylerle aşkımız elden gidince görücme bu geliyoruz gidiyoruzcuları istifacıları artık aynaya bakma zamanıdır geç olmadan yoksa çok içimiz yanar biri gider peşkeşle stad yaapr diğeri gider basın elindedir adam vurdurcam sizi değer basın kral yapar ama bizi yöneten şahış nerelerde sesimi duyan varsa beri gelsinnn...
ya her maç yenilince bu topic açılır yenince gliyoruz topiği açılır taraftar istenir banada gına geldi nereye geliyoruz kardeşim sen inanmışsında bak maçı izle bakalım futbolculardan kaç kişi inanmış eleştirmek suç övmek suç hay ben böle işin bırakın artık sevinmek için sevmiyorz ayaklarını ertuğrul istifa topiclerini objektif olun bu takım bu mantıkla zor şampiyon olur basit işler peşinde koşmayın aynaya bakın bizi yönetenlere bakın eleştireye açık olalım bu maç için takım kötü anlaştıkmı senin inanmanla şampiyon olunmaz koçum sahda inanıcak yönetimde elinden geleni yapıcak tvye çıkıp 11 milyon verdim mehmet tapuza demicek adam gibi hakkımız yeniyor basında baskette siz hala avunun böyle şeylerle aşkımız elden gidince görücme bu geliyoruz gidiyoruzcuları istifacıları artık aynaya bakma zamanıdır geç olmadan yoksa çok içimiz yanar biri gider peşkeşle stad yaapr diğeri gider basın elindedir adam vurdurcam sizi değer basın kral yapar ama bizi yöneten şahış nerelerde sesimi duyan varsa beri gelsinnn... 6 maç üstüste kazanınca GELİYORUZ, 1 maç yenilince Ertugrul istifa !
Beşiktaşlıyız ulan,Asi Ruh 3.fragmanı izleyen hiçmi yok ?
Beşiktaş yenildiginde ona kol kanat germek bile degişik bi duygu !
Kötü oyun oynandı savunmayın falan diye düşünenlerde olabilir.Ama herşey herzaman aynımı gidecek.Yine toparlanırız Allah'ın izniyle... |     Baska söze gerek var mı ?
__________________ Ey benim başımı alıp duvarlara vuran gönülüm!
Sen her böyle yaptığında bin parçaya bölündüm... |
| |