Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2008, 10:51   #1
GeNJ_KARTAL

GeNJ_KARTAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon16 sevinmek için seviyorummm!!!

evet ben sevinmek için seviyorum kardeşim kimse benim beşiktaşlılığımı yargılayamaz kimene kardeşim benim takım sevgim yok işte eleştiri yapmayın ulan konuşmayın bilmem ne sizene ulan benim beşiktaş sevgimden öyle değilmi ben beşiktaşın futbolcularından nefret ediyorum şuan t.direktorunde başkanında bu takımda birtane bjk li varsa oda sinan engindir misal adam dünya yıldızlarını takıma kazandırmaya çalışıyor ama kova ertuğrul istemiyor...sevgili arkadaşlar nereye kadar birbirimizi kandırıcaz burdaki herkes şampiyonluk özlemi içinde...sevgili arkadaşlar nereye kadar birbirimizi kandırıcaz ertuğrul hocaya üzülmeze toromana tandoğana duygusal davranarak 11 kişinin hakkını yemesine bizim başımız daha çok ağrıycak yapmayın etmeyin herşey büyük beşiktaş taraftarının elinde duygusallığa yüzde 10 yer bırakın kendinizde yüzde 90 ı takım menfaatine olsun...BEN ARTIK SEVİNMEK İSTİYORUM herkeste öyle kimse kendini kandırmasın dün kayseri önünde acizliğimizi bütün herkes izledi heleki liverpool yazık bu taraftara ben bjk maçlarını bu sezon için izlemiyorum artık 1 tane güzel futbol çıkaramadılar anadolu takımı dediğimiz gs yi görüyoruz her hafta fırtınalar estiriyolar adamlar

mod not : Büyük yazmaya gerek yok gözlerimiz görüyor arkadaşm,Teşekkürler

Konu OnuR tarafından (10-02-2008 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir..
GeNJ_KARTAL Ofline   Alıntı ile Cevapla