10-02-2008, 14:41
|
#142 |
Guest | Alıntı: dartheagle´isimli üyeden Alıntı
ya birader neden gülüyorum söyliyim. Herkes sanıyor ki geleceğin takımı 1 senede falan gerçekleştirilebilecek bir olay. Her gelen hocadan bu beklentiler içine girildi. Daha 5-6 maçta müthiş futbol oynatması beklendi. Beşiktaş ın içinde bulunduğu durumdan düzlüğe çıkması için. 1. şart hoca değişmeyecek. ynetim falan beni ilgilendirmiyo herkes değişebilir ama hoca değişmemeli. 6 maç kaybetmemiz kazanmamız şampiyon olup olmamamız umrumda değil .Ben yeni bir seneye yeni bir hocayla başlanmasını istemiyorum. Ne olursa olsun artık bu gereksiz değişimin Beşiktaşıma zarar vermesini istemiyorum. Beşiktaşın şu durumdaki en uygun hocası Ertuğruldur. Çok iyi hocalar getirilirse onların istediği adamlar da alınmalı ama bunun alınamayacağını herkes biliyor. Ertuğrulla belli bir düzen oluşturulup sabırla beklenmeli. Kimse için beklemedik en azından onun için beklemeliyiz. Kimsenin kimseyi kandırdığı falan yok insanlar kendilerini kandırıyorlar. Boş hayaller içine giriyorlar. Bu takım bu psikolojik konumda asla başarıya gidemeyecek. Neyse uzatmak istemiyorum ben bunları zamanında da çok söyledim aynı muhabbetler hep devam edecek dedim gene böyle tepkiler aldım şimdi durum ortada. Neyse devam edin arkadaşlar zamanı gelince gene konuşuruz zaten... | demiroren geldigi sene gelecegin besiktasını yaratacagız dedi farkındaysan 5 sene gecti .. ayrıcana sabretmeye bende meraklıyım bi hoca alırsn kalıcı olr ama bu ertugrul deil .. sezon bası tartısılan denizli aybaba lecuscu bu ücüde ertugrula 10 basar .. rıza bile hatta .. onun icin eger hatalarından dönmezse ertugrul işi zor barınmasıda yönetimle gider |
| |