Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2008, 16:31   #149
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
BoBoBoBo_1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
demiroren geldigi sene gelecegin besiktasını yaratacagız dedi farkındaysan 5 sene gecti .. ayrıcana sabretmeye bende meraklıyım bi hoca alırsn kalıcı olr ama bu ertugrul deil .. sezon bası tartısılan denizli aybaba lecuscu bu ücüde ertugrula 10 basar .. rıza bile hatta .. onun icin eger hatalarından dönmezse ertugrul işi zor barınmasıda yönetimle gider
yaratmasına izin vermeyen ben miyim kardeşim izin vermeyen de hemen günah keçisi arayan ve yönetimi gaza getiren taraftar kitlesi. 5 senedir aynı şeyi yapıyorlar. Bana asla lucescu deme Lucescu yu du bugün sizin yaptığınızı yapan taraftarlar yolladı, rızayı da. Samet e verilen tepkileri görmedin heralde samet in alınması resmen intihar olurdu. M.Denizli dersen de Ertuğrul çok daha mantıklı bir tercih derim. M.Denizli gibi kaşarlaşmış kariyerinde yapmacık başarılar olan bir t.d. yi gelecek vaad eden acemi ama potansiyeli olan bir t.dye tercih etmem. Liverpool dan 8 yemişiz falan filan. Sonuçta bu takım kaç senedir ş.l.ye katılamıyordu ve katıldığı sene de 6 topladı grupta. Ezikler gibi katıldıkları ilk senede D.kiev gibi averaj takımlarından 4 yemediler en azından. Sahamızdaki 3 önemli maçta da eze eze oynadık resmen demek ki iyi konsantre olunca bu takım önemli işler yapabiliyor. Zaten büyük oranda sorunumuz da bu. Kendi sahamızdaki önemli maçlara taraftar sayesinde iyi konsantre olabiliyoruz ama deplasmanlarda aynı motiveyi sağlayamıyoruz. Ben Ertuğrul un kalırsa başarılı olacağını düşünüyorum. En azından avrupada kendi evimizdeki maçlarda bu ışığı aldım. Tecrübe kazandıkça olgunlaştıkça motive sorununu da halledecektir. Yönetim ve kelle isteyen taraftarların etkileşimi sonucu bir kez daha kaos ortamı yaşanmasını istemiyorum. Taraftarın hemen gazına gelen yönetimi de artık istemiyorum. Taraftar kimi yollayın dese hemen yolladılar. İstikrar adına tek adım bile atılmadı. Sürekli başa sarıldı. Yönetim bizi kandırıyor falan demeyin. geleceğin takımı BİR SENEDE KURULMAZ... bu en azından 3-4 senelik bir olaydır. Avrupada bu işler alt yapıdan başladığı için daha çabuk sonuçlanabilir. Ama biz 0 dan başlayacağımız için o kadar kolay olmaz olamaz. Yönetim ve taraftar beklentilerini iyi belirleyemediği için bugün buralara geldik. Artık olaylara gerçekçi bakıp sürekli isyan etmeyi bırakın. Yoksa bu isyankar haliniz hep baki kalacak bu böyle biline, çünkü hiç bir şey değişmeyecek emin olun....
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla