Alıntı:
R€D-D€V!L-1903´isimli üyeden Alıntı
ertuğrul hocaya güveniyorum ama acemi oldugunu artık herkes kabul etti 3 tane soru sorcam bu 3 soruya mantıklı bir cevap veren arkadaşımız cıkacak mı acaba
1-)Holosko geldiği ilk maç oynadı gordon neden hemde bu kadar eksik varken oynamadı
2-) gordonu neden 89 da oyuna aldı gökhan zanı forvete çekti kimse boy ortalaması demesin madem hava hakimiyeti düşündü onu 80 dede yapabilirdi
3-Neden 8-0 lık liverpool maçında maç zaten kopmuşken 70. dakkada ricardinho gibi ağır bir oyuncuyu aldı
bu yapılan hataları inanın amatör takım teknik direktörü bile yapmaz beğenmediği legro juvede beğenmediği anderson lyonda oynuyor çatır çatır aldırdıgı bütün adamlar fos cıktı yazık hgocam yazık merak etme bu yönetim kalır ama senin kellen gider bir dahada büyük takımda çalışamazsın ya toparlan yada bu görevi kaldıramadım de bırak git gerçekten iyi niyetlisin ama cok basit hatalar yapıyorsun dünkü kadro nasıl bir kadroydu hocam facia resmen holosko sağ acık serdar özkan rico ön libero gibi bu kadar da hata yapılmazki ? |
kardeşim 8-0 lık üzerine yorum yapıyosn hala ya ....yaa tuncay kadar hızlı bi oyuncu olsaydıda oyuna alsaydı düzelicekmiydi sanki?? delgado ayagına gelen topa koşmuyo top nasl geldi diye şaşırıyo...o maç için iyi kötü her hangi bi yorum yapmak çok saçma olur.takm oynamamış sen şu oyuncu niye girdi diyosn.