Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2008, 20:55   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sevilla:1 Barcelona:1

Galip yoktu: 1-1

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe ile 2.Tur'de karşılaşacak olan Sevilla, sahasında konuk ettiği FC Barcelona ile 1-1 berabere kaldı.
Sevilla'ya 34. dakikada Diego Capel'in Sevilla'daki ilk golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlarken, bitime 15 dakika kala Xavi, Barça'ya 1-1'lik skoru getirdi.
Yüksek bir tempoda oynayan karşılaşmaya Barça, Ronaldinho'yu yedek kulübesinde tutarak başlarken, Thierry Henry ile Lionel Messi'ye Rijkaard şans tanıdı. Sevilla cephesinde ise Luis Fabiano'nun yanında Fredi Kanoute vardı.
Karşılaşmada yarım saat geride kalırken, Sevilla, Barça kalesinde üst üste pozisyonlar yakaladı. 30. ve 33. dakikalarda Kanoute gole yaklaşırken, 34. dakikada golün sahibi Diego Capel oldu.
Jesus Navas'ın pasında Capel, yaptığı vuruşla Sevilla'ya 1-0'lık üstülüğü sağladı.
Karşılaşmada 1 saat geride kalırken, Henry yerini Eidur Gudjohnsen'e bıraktı. Henry, bacağını tutarak oyun alanını terk ederken, şampiyonluk yarışındaki Barça için kötü bir haber olabilir.
Mücaelenin tamamlanmasına 15 dakika kala Messi'nin pasında Xavi, yaptığı vuruşla kaleci Palop'u mağlıup ederek Barça'ya skorda 1-1'lik eşitliği getirdi. Skorda 1-1'lik eşitliği yakalamasının 2 dakika ardından Keita, Messi'ye yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.
Gün içerisinde yapılan karşılaşmalarda, Deportivo La Coruna sahasında konuk ettiği Getafe ile 1-1 berabere kalırken, Villarreal deplasmanda Murcia'yı uzatmalarda bulduğuğu golle 1-0 mağlup etti.
La Liga'da Pazar gününün programı: Osasuna - Zaragoza 18:00
A.Bilbao - Levante 18:00
Espanyol - Recreativo Huelva 18:00
Mallorca - Almeria 18:00
Valencia - Betis 22:00
R. Madrid - Valladolid 20:00
Racing Santander - Atletico Madrid 18:00
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla