Konu
:
Ertugrul Hoca !!! :@
Tekil Mesaj gösterimi
11-02-2008, 00:34
#
173
PascaL_NoumA_21
Tecrübe Puanı:
19
Üyenin Fotoğraf Albümleri
permalink
Alıntı:
BoBoBoBo_1903
´isimli üyeden Alıntı
Sen kim oluyorsunda burda eleştiride bulunanlara antibjk diosun önce HADDİNİ BİL ! Yasına saygımdan birsey demiyorum kendini bilezin tekisin .. simdi dediklerine bir bir cvp vereyim ! ilk olarak birinin besiktaslılıgını sorgulamak sana kalmadı bunu bil .. Bu takımı tutup tutmicamizi sormakta sana kalmadı ya eleştirilerimize cvp verirsin yanlıs düsünüyorsun diye ama öle cvp ın yoksa böle gelip aritstce cvplar hiç verme bence .. Lucescuyu sövdünüz diyorsun kim sövdürdü ? demiroren .. bu taraftar seba yı da sövdü kim sövdürdü kendilerimi hayır bu yasa gelmişsin daha ne oldugunun farkında degilsin .. Besiktas baskanını seviyorum demişsin DEMİRORENİ SEVEN BESİKTAS HAİNİDİR ZTN SENİN TEK Bİ DÜSÜNCENE KATILMAM ! demiorenden cektigimizi herkes görüo adam gelmiş baskanı seviorm dio yazık
bu takıma destek her zmn veriyorz güzel seyler oldugunda alkışladıgımız gibi kötü seylerdede elestiriyoruz MANTIKLI bir taraftar gibi .. bu takım hersene sampiyon olsunda istemiyorz yılda 1 kez olsunda istemiyorz .. taraftar olarak herkes takımının sampiyon olmasını ister dogal hakkı ztn istemiyorsa taraftar degildir .. saclarını agarttın ama bos yere agarttın
.. bu takım bu sene sampiyon olamaz eger ertugrul bu kafayla giderse her türlü bahse bende girerim hee istemiyor degilim inş yanıltır beni tabiki .. merak etme kombine alıp lisanslı ürün alıp destek veriyoruz o da sana kalmadı rahat ol
Gercek besiktaslı ne demek önce onu ögren ! gercek besiktaslı önce akıllı ve adamdır ve nerde ne yapacagını bilir olumlu seyde elestirir olumszda tepkisini koyar .. Sİvas macı örnegin demirorene tepkimizi koymustuk ama yine birilerini rahatsız etti dur dedirtti sen hicbiseyin farkında degilsn daha
..
ama ben şunu eklim demirören daha naapsın tmm borç yaptı ama başarısızlıgın sebebi o değil..hoca kimi istediyse aldılar bence artık başarı gelmeli
PascaL_NoumA_21 - Özel Mesaj gönder
PascaL_NoumA_21 - Daha fazla Mesajını bul