Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2008, 01:15   #183
BoBoBoBo_1903
Guest

BoBoBoBo_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ne luceskusu luscesku neyapti takimi defans oynatmaktan baska bisey bilmiyordu birde lucescu zamanindaki kadroya bak pascal ilhan sergenm zago guinti ahmet dursun böyle kadroyla ben bile sampiyon yapardim...o ne yapti ilk yariyi 11 puan farkla bitirdi sezon sonu eziklerin 15 puan gerisinde bitirdik ligi sen gelmis hala lucesu diyorsun küme düseriz luceskuyla...mustafa denizli samet aybaba mi güldürme beni ya bunlarmi tecrübeli hoca bunlarmi sampiyon yapacak besiktasi hic gülesim yoktu sen yakinda zico yuda istersin ben ertugrulda israr edilirse kesin cok hemde cok basarili olacagina inaniyorum düsün bir hakem hatalari olmasa liderdik ve ozaman ne diyecektiniz tabiki hatalarida oluyor ama daha cok genc birisi kalli 70 yasinda ve cok tecrübeli hata yapmiyormu kactane maci hakem sayesinde kazandilar hakemler olmasa belkide simdi trabzonla ayni puandaydilar , bence ertugrul yaptigi hatalara karsin onun elinde olmayan haksizliklar yüzünden yinede basarili durumda ne olur anlayin bunu uefa bile anladi ertugrulun ileride cok basarili olacagini...yönetim iyi topcular aldida ertugrul hocami istemedi yani yönetim ferdinand i yada terry i aldida ertugrul hoca yok ben illa gordonumu istiyorum dedi , yada yönetim messi , ronaldo , eto yu falan aldida ertugrulmu illa holosko dedi anlayin artik bunlari buu yönetim ve hakemler oldugu sürerce morinho da gelse sampiyon olamayiz...siz hep hocaya yüklenin bakalim mustafa denizli hala gülüyorum yaaaa

lucescu 100.yılda sampiyon yaptı bizi bu 1 .. ikinci senede sampiyon oluyorduk sora olanlar sinan enginin demirorenin olaylarıya samsun macı fln gitti o sene sampiyonluk emin ol lucescu yüzünden deil yönetm ve sinan engin .. ztn carsının sinan engine karsı pankartı bu sezondan geliyor önce onu ögren .. ayrıcana lucescunun shaktarda neler yaptıgınıda görüorz adam futbol profosorydu .. tabikide mustafa denizli ertugrula 5 basar adam futbolu biliyor öncelikle .. ztn ilk o gelicektide baska sebebten ertugrul geldi .. samet aybabanın gelmeme sebebi ise taraftar yüzündn istenmiyordu yoksa o hep gelmek istiyordu .. ertugrul ne mi yaptı yönetim almadı ölemi adam gitti topuza 11mlyn önerdi holoskoya 5milyon +2 futbolcu verdi hala yönetim diyor ..Ertugrul istedi futbolcu kimi istedi DİATTA HİGUAİN bunları istedi görüorz noldu yollandı transferlerin hepsi yanlıs bilmiyor nolcagını ..holoskoyu aldı sag kanata hapsetti yapmayın allah askına komk oluyorsunuz ..