yani yanlışlık bir yerde değil çok yerde beşiktaşımızda.ben sadece demirörende suç bulmuyorum.adam para veriyor alıyor.ama onun yanlışları bence şunlar.birincisi lider özelliği yok.çok zamansız işler yapıyor.bide dikkat edin yönetime aldığı adamlar hep ikinci sınıf adamlar.yani kendinde zaten akıl kıtlığı var bide yönetime aldığı adamlar ondan bile beter.halbuki birde serdar bilgili yönetimine bakın adamın hem lider özelliği var hemde çok iyi bir ekiple yönetime gelmişti.birde demirörenin yönetimine giren bir ik iyi yöneticide bir bakmışsın altı ay sonra istifa ediyor.öreneğin celal kolot gibi.bence bilgili den sonra başkanlığa en yakışcak kişi fikret orman idi.bide şu aklıma geliyor.demiröreni beğnmiyoruz muhalefet eden bazı eski yöneticilerde beğenmiyor.neymiş efendim demirörenin beşiktaş tan çok alacağı var o borcun altrına girmemek için yönetime girmiyorlarmış.o zaman bu kadar zengin beşiktaşlı biraraya gelip yönetime talip olmuyormu.bir tek demirören in verdiği parayı 5-6 tane zengin yönetici biraraya gelip veremiyormu.veremiyorlarsa veya birlik olamıyorlarsa o zaman zaten beşiktaş ta işleri yok.bence demirören e kızdığımız kadar bu adamlarada kızmamız gerekir.bir de kusura bakmayın ama bence sinan engin şu anda beşiktaşın içindeki en akıllı adam.ertuğrul da daha genç inşallah bir daha böyle hatalar yapmaz.bence bazı futbolcuları artık kafasından silmesi lazım.örneğin ricardinho ve ibrahim üzülmez gibi.son olarak inşallah şampiyon oluruz diyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |