Konu: Hedef adam!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2008, 08:26   #1
Pritt

Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Hedef adam!

Yıldırım Demirören, Kayseri yenilgisinin faturasını Ertuğrul Sağlam'a kesti. Başkan, 'Ne istersen yaptık. Bu camia, böyle oyunu haketmiyor' diye çıkıştı.
11.2.2008

‘Ne dediysek yaptık’
Kayserispor karşısında alınan yenilgi sonrasında Beşiktaş’ta olağanüstü hal ilan edildi. Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin’i evine davet eden Başkan Yıldırım Demirören, mağlubiyetin ve kötü futbolun hesabını sordu. Faturayı teknik heyete kesen Demirören, Ertuğrul Sağlam’a, “‘Gitsin’ dediklerini gönderdik, ‘Alalım’ dediğini aldık. Maddi manevi her türlü fedakarlığı yaptık. Ancak Kayseri maçında takımın halini görünce sıkıldım. Yaşadıklarımı kelimelerle ifade etmekte güçlük çekiyorum” diyerek çıkıştı.
‘Kayseri iyi, ya biz?’Sağlam'ın saha zeminini bahane göstermesini kabullenemeyen Başkan’ın, “Kayserispor farklı bir sahada mı oynadı. Beşiktaş’ın forması bile bu ligde galip gelir. Mazeret değil, çözüm istiyorum. Camiada herkes oyuncu tercihlerinden yakınıyor. Demek ki, futbolun dili bir. Takımda sakatlanmayan yok. Yenik durumdayken kurtarıcı olarak stoper Gordon oyuna giriyor. Rize’de hatalar yapan Gökhan ile Kaş sahada. Kayserispor bıraktığından daha iyi durumda. Ya senin takımın...” ifadesini kullandığı öğrenildi.
Sağlam söz verdi
Başkan Yıldırım Demirören’in bu sözleri karşısında şaşkına dönen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, “Size hak veriyorum. Kayserispor karşısında çok kötü bir oyun sergiledik. Bu haftadan itibaren bambaşka bir takım izleyeceksiniz. Gerekeni yapacağım. Daha çok çalışacağız, el birliğiyle mutlu sona ulaşacağız. Takımda bazı değişiklikler yapacağım. Camiamız bu sezon şampiyonluğu çok istiyor. Önümüzde 13 karşılaşmamız var. Bütün maçları kazanıp şampiyon olacağız” diyerek kupa sözü verdiği belirtildi.
Engin’e de çıkıştı
Menacer Sinan Engin de, Yıldırım Demirören’in gazabından nasibini aldı. Başkan, “Sahada mücadele eden, savaşan bir takım göremiyorum. Bu motivasyonu verecek olan sensin. Herkesin sorunları çözülüyor ancak neden hala sonuç alamıyoruz” sorusunu Engin’e yöneltti. Sinan Engin, “Ders alacağız. Toplantı yapıp, problemleri noktalayacağız. Ben kendi adıma sahadaki futboldan utandım. Beşiktaş çok daha iyi olmalı. Ancak bir sezonda böyle en fazla bir iki tane karşılaşma olur” dedi.
Orhan YILDIRIM
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla