Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2008, 08:29   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Beşiktaş günlüğü

Sakatlığı orta sahada kriz yaratan Fransız yıldız Edouard Cisse'den müjdeli haber geldi...
11.2.2008



Müjde... Cisse
geri dönüyor

Sakatlığı orta sahada kriz yaratan Fransız yıldız Edouard Cisse’den müjdeli haber geldi... Sağlık ekibinden alınan bilgiye göre, başarılı futbolcunun hafta sonu oynanacak Ankaraspor karşılaşmasına yetişebileceği ifade edildi. Bu arada uzun süredir formasından uzak kalan Serdar Kurtuluş’un hala takımdan ayrı olarak çalıştığı ifade edildi. Bir diğer sakat Mehmet Sedef de takımdan ayrı olarak idman yapıyor, bu hafta da görev alamayacak.
Nefes almak yasak!Kayserispor deplasmanında 3 puan kaybeden Siyah-Beyazlılar, Ankaraspor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Ümraniye’de Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Kayserispor karşılaşmasında forma giyen futbolcular düz koşu yaptı. Diğer oyuncular ise 5’e 2 pas çalışması ve çift kale maçla idmanı tamamladı. Sağanak yağmur altında yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef, Cisse, Holosko ve Bobo katılmadı. Kara Kartallar hazırlıklarını bugün saat 16.00’da yapacağı basına açık idmanla sürdürecek.
Yönetimden
hakem öfkesi

Beşiktaş’ta Kayserispor maçı hakemi Bülent Demirlek’e büyük tepki var. Genel Sekreter Kenan Öner, “Yenilgiye kılıf aramıyoruz ancak Demirlek gerçekten çok kötü bir maç yönetti. Kötü oynayıp kaybettik kabul ediyoruz. Kazansaydık da, hakem konusundaki kötü yönetim görüşlerimiz değişmezdi. Artık hakemlerler her takıma eşit mesafede olmalı. Her karşılaşmada maçın önüne çalınan düdükler geçiyor” dedi.
Talihsiz
Holosko!

Kartal’ın 2-0’lık sonuçla mağlup olduğu Kayserispor maçında yeni transfer Holosko’nun büyük bir şanssızlık yaşadığı ortaya çıktı. Mücadelenin ikinci yarısında yüzüne top gelen Slovak futbolcunun büyük bir ağrı yaşadığı bildirildi. Dünkü antrenmana katılmayan ve bugün de çalışmayacağı bildirilen Holosko’nun gözünde ufak bir şişlik olduğu dile getirildi. Holosko, Ankaraspor maçında takımdaki yerini alacak.
‘Paniğe gerek yok’
Cezası nedeniyle Kayserispor maçında formasından uzak kalan İbrahim Toraman taraftara mesaj gönderdi. “Şampiyonluğun en büyük adayı biziz” diyen tecrübeli oyuncu, “Lig uzun bir maraton. Bazı kazalar yaşanabilir. Tüm gücümüzle ayakta durmalı ve camiamıza beklenen şampiyonluğu yaşatmalıyız” diye konuştu.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla