Alıntı:
PascaL_NoumA_21´isimli üyeden Alıntı
shawnodese kardeş o kadar güzel açıklamışsın ki bravo diyorum vallahi..bu ertuğrula deliler gibi tapanları da anlamıyorum ne ışık görüp de yapıyorlar bu işi..kayseriyi görüyorsunz ertuğrul gitti takım hala taş gibi yani görüyoruz ki ertuğrulun çok da büyük bi etkisi yokmuş..ertuğrul küçük takım hocası bizde hocalık yaptıgı muddetce bizde ancak küçük takım futbolu oynarız koca maçta 1 kere kaleye şut çekmeden |
İlkönce Allah' tan başka kimseye tapmayız!!! Kelimeleri biraz düzgün seç diyeceğim ama nick değiştirmekle konuşma tarzı da değişmiyor. Takım kötü oynadı saldırabildiği kadar saldırcak tabiki Ertuğrul hocaya karşı olanlar. Tabi onların demesiylede Ertuğrul hocanın gidicek hali yok. Sezon sonu şampiyon olmasak bile istikrar için hoca kalmalı. Bu kadroya yerinde takviyelerle seneye çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Hersene teknik direktör değiştir, bir sürü oyuncu değiştir nereye kadar. Sonradan kalkıp sabırdan bahsediliyor. Sabır böyleyse sabırsızlık nasıl birşey merak ediyorum...