Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2008, 14:11   #155
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ertuğrul Sağlam ın antrenörlük kariyerindeki başarılarını ve şu ana kadar Beşiktaş a neler kattığını birisi bana açıklayabilir mi?
Kayserispor bugün buralardaysa bunda ertuğlul hocanın çok büyük bir payı vardır.Türkiyenin peşinden koştuğu milyon euroları gözden çıkardığı iki tane futbolcu varsa bunda ertuğlul hocanın çok büyük bir payı vardır.Kayserisporu uefa kupasına taşıyan ve alkmaara çok şansız bir şekilde elenmesine rağmen herkesin ayakta alkışladığı bir takımın teknikdirektörüydü ertuğlul sağlam.Bunlar kayserisporda yaptıklarıydı.Bundan öncede samsunsporda yaptıkları var tabi.Ne oyuncular çıkarmıştı samsunspordan...Sonrada beşiktaşa geldi.Geldiğinde büyük çoğunluğun ortak görüşü düşersek bile sağlam düşelimdi.Adam gibi adam ertuğlul sağlamdı.Hocamızın arkasındayız,hoca gitmez başkan giderdi...İlk haftalardada çok başarılı bir performans gösterdi.Son 4 yılın en iyi performansıydı belkide.Sonra 4 yıl aradan sonra şampiyonlar liginde gruplara kaldık.Ve 8-0lık rezalet,şansız bir yenilgi olmasaydı o gruptan 6 puan aldığımıza sevinecektik.Ertuğlul hocada belki bir ilke imza atacaktı gruplardan çıkarak.Portoyu evimizde yenebilseydik yani şans yanımızda olsaydı şimdi belkide imparatordu!..Daha sonra serdar özkan gibi bir oyuncuyu çıkarttı ortaya.Bugünlerde serdar özkan gibi pırıl pırıl gelecek vaadeden bir oyuncumuz var diyobiliyorsak bu ertuğlul hoca sayesindedir.Gözünü kırpmadan verdi formayı serdar özkana.Del bosqulerin,rızaların,yetenek avcısı!tigananın yapamadığını yaptı yani...Sonra delgadonun performansındaki artışı görebiliyoruzdur umarım.Bunda kimin payı var acaba?Geçen sene kanatta oynayan adamı bu sene serbest oynatan ertuğlul hocada değil mi?Hatalarını hiç söylemedim çünkü sormadın,katkıları kısaca! bunlar bence...Ertuğlul hocamız şu anda 39 yaşlarında.Sence bu yaştaki bir teknikdirektör için bunlar yeterli değil mi?Mesela sen bana övdüğünüz eziklerin hocası ziconun başarılarını söyleyebilirmisin?Eziklerden başka bir takım çalıştırmış mı?(Kulüp takımı)Veyada kallinin?
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla