Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2008, 14:24   #156
BJKVIPER
 
BJKVIPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beyler burda birsey unutuluyor, BIZ BESIKTAS JIMNASTIK KULÜBÜYÜZ TÜRKIYENIN ILK KULÜBÜ, AGABEY KULÜBÜYÜZ, EN GÜZEL KULÜBÜYÜZ, biz BESITKTASLI olarak en iyiseni laikiz.

Simdi bakiyorum Fbye Gsya adamlarin herseyi ,Türkiye sartlarinda tabiki, büyük takima benziyor, konusmalari, oynayislari, tavirlari, transferleri. Bu bunlara kisikaniyorum anlamina gelmesin beni yanlis anlamayin, fakat son senelerde bakiyorum Besiktasa, adamlarin büyük takimlan alakasi bile kalmamis, halen Sampiyonlukdan, Kupadan, sampiyonlar liginde bir üst tura cikmak imkansiz olmus, ama bizimkiler hala konusuyor,

Futbol öyle bir oyun ki Mütevazilini yitiren maci kaybediyor, bunu gene Kayseri macinda gördük. Bizim yönetici arkadaslar sampiyonlukdan bahzediyor öbür tarafda Koray, I Akin, Buraki gönderiyor, yerlerini doldurmadan ama Sampiyonuz diyorlar. Besiktasin büyüklügne zarar veriyorlar ve halen birileri cikip bu maci yitirebiliriz ama Sampiyon halen olabiliriz diyor, kim noluyor kurban? Bu sene gene ya FB ya GS olacak biz 4 olabilirsek ne mutlu bize.
Baksana Ertugrul kurbanin yapdina, 70inci dakaya girmiz boruyu yemis bir takim var sahada ama maci degistirecek adam yok, Schildenfeld defans futbolcu ama 88 dakada giriyor, Maci 2 - 1 önde mi götürüyorsun güzel kardesim?

Avrupadaki insanlar BJK bir ara Chelseayi ingilterede yenen takim olarak taniyordu simdi bizi sacma sapan Mahkemlerden ve 8 - 0 skorlardan taniyor.

NAMALUP SAMPIYON TEK BJK OLDU, 2002 - 2003 sezonunda bir Diyarbakira kaybedik. Futbol oynuyorduk ozamanlar, ne degisti? Zemin mi kötü oldu? hava mi sogukdu? Hakemlermi batirdi? YOK HERSEY AYNIYDI ama birsey degisti. BJK ruhunu, mütevazilini büyüklügünü kaybetti ve bütün kalbinlen, bütün hirsinlan oynayan adamlarimiz gitti, üstelik aramiz bozularak o büyük futbolcularlan, meseal Tümer Metin, herkez diyorki BIZI SATTI DIYE, Tümer neden gittiniz bazileri bilmiyor herhalde Tümer BJK ye 100 senede kazandiran Futbolculdan birisiydi, Türkiye Kupasini Kazandirdi ve 250.000 zam istedi biz vermedik adam gitti, Cordoba oynamis oldu 31 macta 18 gol yedi 18. Adam GS macinda topu 90 dakada Mondragona kadar atiyor zamani gecirmek icin, 4 kisi üzeri GS geri gelip 92 dakada gol atiyor ama maci satan adam Cordoba oluyor masallah, Cordoba sene sonu gelip bize panter Martinezi teklif ediyor, biz runyeyi aliyoruz.

Bu isler düzelir mi?..... bize insallah demek düser
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
BJKVIPER Ofline   Alıntı ile Cevapla