Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2008, 20:46   #24
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Cisse ve Gordon un takıma katılmasıyla büyük oranda bir değişim görülecektir BJK nın futbolunda. Sağa da serdar kurtuluş gelirse hem mücadele hem fizik açısından sağlam bir yapımız olacak. Defansta i.üzülmez hariç g.zan gordon s.kurtuluş ve cisse 4 ü de boyları uzun oyuncular. Bu mücadele açısından oldukça büyük bir artı kzandıracaktır. Bobo da iyileşirse hücumda daha fazla yaratıcılık artar. Beşiktaş B planı olmayan bir takım asıl sorun bu. Ertuğrul hocamızın bazı kritik oyuncuları var onlar da sorun olursa gerçekten ne yapacağını bilemiyor. Gerçi bunun sorumlularından biri hatta en önemlisi de yönetim. İstediği oyuncuları almayarak Ertuğrul u bu konuma düşürdüler. Sakatlar çabuk iyileşirse BJK gerçekten gerçek görüntüsünü ortaya koyacaktır. Bu beşiktaşın da yenemeyeceği takım yoktur herkes emin olsun...
Evet aynen katılıyorum bende...Cisse,Serdar geri döndüğünde ve gordon transferi tuttuğunda çok daha iyi bir beşiktaşı izleyeceğimizi düşünüyorum...Ama seninde dediğin gibi asıl sorun b planımızın olmaması.Bunda ertuğlul hocanın bir suçu yok yönetimin var.Ertuğlul hoca korayı gönderdikten sonra yönetime ortasahaya adam alınması gerektiğini kaç kere söylemişti tv'lerde verdiği röportajlarda.Ama yönetim dinlemedi ertuğlul hocayı ve sonucu görüyoruz işte.Bir cisse olmayınca takım dökülüyor ve ileridede maalesef dökülcektir.Cissenin daha sakatlanmamasını umuyorum.Başka diyecek bir şeyim yok bu konuda...Tam kadro olduğumuzdada senin dediğin gibi yenemeyeceğimiz takım yok.Helede inönüde taraftarımızın önünde.Gs ve fener maçları yani...
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla