Alıntı:
themadpol´isimli üyeden Alıntı
ya sanane arkadaş demekki para var veriyorlar. size niye tasası düşüyoranlamadım. sırf konu açmak için konu açıyorsunuz ya. Mehmet topuz bencede 15 milyon euro para eder. bu çocuğu kayseriden değilde ispanyadan yada ingiltereden almaya kalksanız kaç para ederdi acaba. sırf türk diye bu cıngalı çıkarmayınız lütfen. ben sayın başkanımızı çok sevmeye başladım. işi öğrenmeye başladı büyük takımın büyük futbolcularla, büyük futbolcuların büyük paralarla alınacağını öğrendi. alsınlar mehmet topuzu ben hemen forma alırım valla. formadan parasını çıkararız onun evvel allah. |
nedemek kardeşim sanane ozman snane benim yorumumdan.. buda sanamı dert sen nekadar anlıyorsunki futboldan... herşeyi milliyetcileğe bağlama.. biz hep böle yerlillere para yidirdikte noldu ayhan beşiktaşa kaca geldi senin haberin yoktur ondan.. başkana gelince adam kendi cebinden hayrına ödemiyor bunu bi kenara yazıyor bunlarıda gerriye faiziyle alcak inanmıyosan git bjk. a.ş ye sor.. karşılıksız 1 defa bjk yardım oldu oda beşiktaşın toplarını filesine koycak parası yokkendi.. ondan başka hayrına yardım olmadı.. yaşına göre sen benden ii bilirisn