11-02-2008, 23:54
|
#23 |
| besiktaş jk
Tecrübe Puanı: 21   | Alıntı: bjk_bjk´isimli üyeden Alıntı
Sağlam, yeni transfer Gordon Schildenfeld ile ilgili bir soruya ise ''Yeni transferimiz hazır. Yanında oynayacağı futbolcularla çok fazla antrenman yapamaması bizim için sıkıntıydı. Maalesef ülkemizde yeni alınan oyuncunun hemen oynatılması, sahaya çıkıp bir şeyler yapması bekleniyor. Halbuki Avrupa'da 20 milyon avro verilen futbolcuyu 3 ay kulübede bekletiyor, 5. ayda oynatıyor, 8. ayda da verim alıyorlar. Bizim ülkemizde hemen harikalar yaratması isteniyor'' diye yanıt verdi. | ŞAKA GİBİ ; ya hocam biz gordonun oyuna girip harikalar yaratmasını istemiyoruz.defans zaten dökülüyor.adam hazır.mazeret ne ? yanında oynayan oyuncularla fazla antreman yapmaması ! senenin başından beri birlikte antreman yapan oyuncularıda gördük... ayrıca kendin örnek veriyorsun Avrupa'yı.adamlar tonlarca para verdiği oyunculardan 1 yıl sonra da verim alabiliyormuş.o zaman senin ısrarla istediğin ve iki maç üst üste oynatmadığın Higuen'i yine ısrarla takımda istememendeki mantık ne anlamış değilim.bugün Higuen bu takımda olsaydı dün cisse nin yerinde de bugün bobo nun yerinde de çok rahat oynatırdın... bravo diyorum hocaya herşeye yine bi mazaret bulmuş...tam siyasetçi olacak adammış.çok politik cevaplar vermiş yine çoook... --->hatalarımızdan ders çıkaracağız --->artık her maç zor --->bilmemkaç maçımız kaldı , şu kadar puan alabiliriz (yakında söyleyeceğini diyim ben size : 5 maçımız var 3.lük şansımız devam ediyor SAĞLAM 3.LÜK ama ) --->artık puan kaybı yaşamaz istemiyoruz --->ayrıca belki çoğunuzun dikkatinden kaçtı.Ankaraspor maçından sonra NASİP değilmiş dedi.Ertuğrul Sağlam o sözü söyledikten sonra zaten benim kafada bitti... |
| |