Alıntı:
aLy_rZa´isimli üyeden Alıntı
ŞAKA GİBİ ; ya hocam biz gordonun oyuna girip harikalar yaratmasını istemiyoruz.defans zaten dökülüyor.adam hazır.mazeret ne ? yanında oynayan oyuncularla fazla antreman yapmaması ! senenin başından beri birlikte antreman yapan oyuncularıda gördük... ayrıca kendin örnek veriyorsun Avrupa'yı.adamlar tonlarca para verdiği oyunculardan 1 yıl sonra da verim alabiliyormuş.o zaman senin ısrarla istediğin ve iki maç üst üste oynatmadığın Higuen'i yine ısrarla takımda istememendeki mantık ne anlamış değilim.bugün Higuen bu takımda olsaydı dün cisse nin yerinde de bugün bobo nun yerinde de çok rahat oynatırdın... bravo diyorum hocaya herşeye yine bi mazaret bulmuş...tam siyasetçi olacak adammış.çok politik cevaplar vermiş yine çoook... --->hatalarımızdan ders çıkaracağız --->artık her maç zor --->bilmemkaç maçımız kaldı , şu kadar puan alabiliriz (yakında söyleyeceğini diyim ben size : 5 maçımız var 3.lük şansımız devam ediyor SAĞLAM 3.LÜK ama ) --->artık puan kaybı yaşamaz istemiyoruz --->ayrıca belki çoğunuzun dikkatinden kaçtı.Ankaraspor maçından sonra NASİP değilmiş dedi.Ertuğrul Sağlam o sözü söyledikten sonra zaten benim kafada bitti... |
ısrarla istediği higuain demişsin de onu ısrarla isteyen hoca değil sinan engindi. Hocanın sistemine uymadığı için de gönderildi.Gordon un hemen takıma koyulması da çok riskli adamı daha baştan bitirebilirsin. Önce takımla 1-2 hafta antremana çıksın sonra oynamaya başlar.
ayrıca felaket senaryosu yazmaya ne kadar meraklıyız ya. Bi sakin olun bekleyin. Başka takımlar sakatlıklardan etkilenmeyebilir ama bizim takımımız için gerçekten kritik oyuncular var onlar olmayınca olmuyor. Bu oyuncularımız geri gelsin BJK nı ngerçek gücünü herkes görecek...