Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2008, 00:31   #17
blackpower
Banned

blackpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
keşke dediğin gibi biraz daha deneyim kazanıp gelseydi ama artık Ertuğrul Sağlam BJK mızın değerli ve gelecek vaad eden hocasıdır. Bu sene de onun için gerçekten çok iyi bir tecrübe oldu. Ben bu sene hatalarından ders alıp seneye kalıcı başarıyı sağlayacak takımı kuracağından eminim. O hırsı ve azmi Ertuğrul hocamız da görebiliyorum. Olaylara bakışı ve olgunluğu da acemilik dönemini çok çabuk atlatacağı yönündeki fikrimi oldukça kuvvetlendirdi.

Forumdaki tartışma tabii ki hocanın akıbetini etkileyecek değil. Ama bu sesler virüs gibi yayılıyor sonuçta bu forumdaki insanların çoğu stadlara giden insanlar. İçlerini doldurup doldurup büyük beklentiler içine girip olmayınca da bir anda patlıyorlar. Biraz daha mantık çerçevesinde hareket edilse. BJK nın bu sene aslında iyi işler yaptığı ve başarılı olduğu görülür. Ligde kaybettiğimiz iki pis maç var biri sivas biri kayseri. FB ye yenilmemiz şanssızlık yüzde yüz 2 tane gol kaçırdık, hakem hataları var. Gs maçı ise zaten tamamiyle vasat bir maçtı gs hakem ve şansının yardımıyla maçı aldı. Ama merak etmeyin onları inönüde yeneceğiz bundan şüpheniz olmasın. Liverpool MArsilya ve Porto ya futbol dersi veren bu takım FB ve GS yi o sahadan çıkarmaz. Zaten GS galibiyetiyle bütün bu sesler kesilecektir çünkü günlük başarılarla besleniyor bir çok taraftar. Bu sene sonu şampiyon olamasak da gelecekte kalıcı başarı için Ertuğrul a güvenmemiz gerek...

tamam yenildiğimiz maçlar var herşeyde haklısın ama bi kayseri macına bak bir şut yok ki ben her zman beşiktaş iyi oynasın yurekli mücadele etsin yenmek için varını yogunu ortaya koysun yeter şampiyon olmasada olur yeter ki dediğim gibi oynasın ama yenildiğimiz macta da sut cekemıyorsa az da olsa itiraz ederim bazı konulara yoksa şampiyon olmasada olur ...
Her neyse FOREVER BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞ