Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2008, 00:37   #95
kartal amokachi

kartal amokachi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kardeşim walla süper yazmııssınnn...yalnız ben yönetimin yüzde 70 diill en az yüzde doksan başarısızlıkta payı olduunu düşünüorum...başarısızlık derken transferler (transfer ediliş şekli we yanlış oyuncular),yönetim şekli,bissürü tutarsızlıkk...bence beşiktaşın yönetiminin değişme zamanı çoktaan geldi de geçioo...başarısız olduunu göre göre kabullenemio adam ya...tamam çok iii beşiktaşlısın belki ama kulüp hele hele beşiktaş gibi bi kulübü bu şekilde yönetemessin...böle bi taraftarı we böle bi camiası olan asırlık takımı we kulübü böle içler acısı yönetilirken görmek insana gerçekten çok büyük acılar werio...sırf kendi hewesleriylekendi inatları uğruna babalarının çiftliiymş gibi yönetiolar beşiktaş gibi koca asırlık çınarı be yaa...yeter bize adam gibi muhalefet lazımmm çıksın sen bu işi yapamıosun desin ama...onlarda haklı belki çünkü kulübün bissürü borcu war adamlar siftah gelse 2 senede kulübün borcunu temizleyemessler...yeter walla ben bu yönetime inanmıom en çook inandıım kişi ertuğrul sağlam we bikaç gerçekten beşiktaşlı adam gibi adam bikaç futbolcu...
kartal amokachi Ofline   Alıntı ile Cevapla