Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2008, 09:52   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayıp aranıyor!

İlk iki maçında fırtına gibi esen Holosko'nun performansı düşünce Ertuğrul Sağlam duruma el koydu. Genç çalıştırıcı, Slovak yıldızla özel bir görüşme yaptı.
12.2.2008



‘Sorun varsa çözelim’
Kayserispor yenilgisiyle zirve yarışında ağır yara alan Beşiktaş’ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam öğrencilerine özel ilgi gösteriyor. Devre arasında Manisaspor’dan büyük umutlar ve 5 milyon Euro maliyetle transfer edilen Filip Holosko’yu sorguya alan Sağlam, Slovak yıldızla özel görüşme yaptı. Eski takımındaki performansının aksine etkisiz bir görüntü çizen genç yıldızla konuşan Sağlam, “Beklentilerimizden uzaktasın. Bir sorunun varsa söyle, çözelim” dedi.
‘Haklısınız, suç bende’
Beşiktaş'ta, Vestel Manisaspor’un aksine boş alan bulamadığını söyleyen Filip Holosko, “Eski takımımda oynarken çok farklı bir sistemde görev yapıyordum. Bundan da önemlisi, rakipler üzerime bu kadar gelmiyordu. Ancak Beşiktaş’ta bazen iki-üç kişi tarafından markaj altındayım. Haklısınız... Biraz da suç bende. Daha çabuk gole gitmek için, acele ediyorum, çok hata yapıyorum. Sakin olmam gerekiyor” diyerek öz eleştiri yaptı.
Holosko ne yaptı?
Maç Dakika Gol Asist
Süper Lig 4 360 - 1
Türkiye Kup. 4 234 1 2
Toplam 8 594 1 3
Orhan YILDIRIM
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla