Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2008, 10:07   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinan Engin ne kadar kazanıyor ?

SPOR3.com ÖZEL
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin ile Lig Tv yorumcusu Ümit Kayıhan arasında geçen diyalog görenleri şaşkına çevirdi.

Siyah-beyazlı ekibin zorlu Kayseri deplasmanı öncesi oluşan dostluk rüzgarları, iki takımın yöneticileri arasında sıcak konuşmalar ortaya çıkardı. Beşiktaş kafilesini havaalanında karşılayan Kayserispor Başkanı Recep Mamur, siyah-beyazlı yöneticileri çiçeklerle karşılarken Demirören’in “Kayserispor’un oyuncusunu alamadık bizde başkanını transfer ettik.” sözleri havaalanında kahkaha tufanı yarattı.

Zorlu maç öncesi sahada bir araya gelen Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin ile Lig Tv yorumcusu Ümit Kayıhan arasında geçen diyalog görenleri şaşkına çevirdi. Kayserispor yönetiminin hediye ettiği gülü Ümit Kayıhan’a veren Sinan Engin, basın tribününün sıcak olmasına atıfta bulunarak “Oh, sıcakta çalışıyorsunuz. Biz saha kenarında donuyoruz.” dedi.

Click the image to open in full size.

Bu sözler üzerine kendini savunan Kayıhan'ın şakayla karışık “Bende ayda 75 bin dolar alsam bende aşağıda kalırım.” cevabı Sinan Engin’i şaşkına çevirdi. Kayıhan’a cevap bulamayan Engin önce "ne kadar" diye esprili bir şekilde yanıt verdi ardından da gülerek görüntüleri çeken Lig Tv kameramanına döndü ve “Bu görüntüleri keselim, bunları silelim” dedi. İki usta futbol adamı arasındaki bu sıcak diyalog Sinan Engin’in Beşiktaş Kulübü’nden ne kadar maaş aldığı sorularını gündeme getirdi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla