ayrıca bir maç kaybettik
konuyu açan arkadaş seninle aynı düşünüyorum ve yaşça genç arkadaşlarlar gençliklerinin verdiği heyacanla böyle düşündüklerini sanıyorum biz 8-0 ları denizli malatyaları van maçlarınıvs. yaşadığımızdan kaşarlandık galiba
bütün maçlar kazanılamaz be bekliyordum 6 maçtan sonra baştaki takımları yenememiş iyide bu maçların tamamına yakında hakemlerin bariz hataları yokmuydu gs nin beleş puanlarını silin bakalım fb ye atılan ama sayılmayan 3 golüde ekleyin biz nerdeyiz bakın
gsnin denizl antep deplasmanlardan aldığı beleş puanlar ofsayt gol uyduruk penaltı bu haftaki pen altıya ne demeli hayatımda gördüğüm en saçma penaltı bizim maçtaki uydurma pen altıya ne demeli 2+1+2 =5 puan haksız
fbye atılan gool ilk oftaş maçındaki sayılmayan gol 1 puan
denizlinin attığı sayılmayan gol bizim maçtaki sayılmayan gol 2+2=4puan toplam 5 puan haksız
ayrıca bu hafta fbnin kazandığı pen altı 2. goldeki ofsayt bide bitmek tükenmeyen şanmslar oftaşın direkten dönen 2 topu
bizim bide sivas maçında verilmeyen penaltı var dönen top gol oldu ama onu saymıyacağım gs ankara fb maçlarını sayarsak 1+1+2 puanımızda haksız yere bizden alındı kabaca bir hesapla biz fb nin 5 ve gsnin 4 puan önünde olmalıydık KAYSERİ YENİLGİSİNE KARŞIN
__________________ gidin ya d&d |