Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2008, 08:23   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow İsyan son anda önlendi

Asbaşkan Erdoğan'ın açıklamaları üzerine çok sinirlenen Beşiktaşlı oyuncuların sert biçimde cevap verme eylemine Başkan Demirören engel oldu.
13.2.2008



Demirören azarlayınca...
Beşiktaş'ta Levent Erdoğan’ın ortalığı karıştıran açıklamaları oyuncular arasında da büyük huzursuzluğa neden oldu. Asbaşkan Erdoğan’ın, “Çekirge atlayışlarını bitirmiştir. Kız gibi oynuyoruz. Çaba yok, mücadele yok. Sanki kilo vermeye gelmişler” şeklindeki sözleri üzerine adeta çılgına dönen, futbolcuların ortak bir basın bildirisiyle sert bir cevap verme kararı aldıkları öğrenildi. Hemen devreye giren Başkan Yıldırım Demirören’in, Erdoğan’ı azarlaması olayları biraz soğuttu.
Engin de müdahale etti
Ancak yine de öfkesi dinmeyen Siyah-Beyazlı oyuncular, Erdoğan’dan resmi bir özür istedi. Levent Erdoğan da kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yanlış anlaşıldığını ifade etti. Bu gelişmeyle futbolcuların az da olsa sakinleştikleri kaydedildi. Son olarak devreye giren Menacer Sinan Engin’in oyuncular ile özel bir görüşme yapıp, yaşanan bu olayı unutmalarını ve Ankara maçına konsantre olmaları yolunda telkinde bulunduğu belirtildi. Bunun üzerine de isyanın önlendiği bildirildi.

Orhan YILDIRIM

Erdoğan kafa karıştırdı
Sözleri olay yaratan Levent Erdoğan dünkü açıklamalarıyla da kafalarda soru işaretleri bıraktı. Kulübün internet sitesinde, “Bir haber ajansına yaptığım Kayserispor maçı özelindeki açıklama genele yayılarak, ‘şampiyon olamayız’ anlamı çıkarılmıştır” ifadesi kullanan Erdoğan, Anadolu Ajansı’na ise daha farklı bir demeç verdi. Levent Erdoğan, Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamanın noktası virgülüne kadar kendi beyanatı olduğunu kabul edip, şampiyonlukla ilgili sözlerinin bazı medya organları tarafından çarpıtıldığını belirtti. Ancak Erdoğan’ın “Bayan takımı gibi oynanıyor” ifadesini yalanlamaması dikkat çekti.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla