Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2008, 08:23   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Sağlam yumruğu vurdu!

"Herkes şapkasını önüne koyup düşünsün. Artık kredimizi tükettik."
13.2.2008



Oyuncularıyla bir toplantı yapan genç teknik adamın, "Herkes şapkasını önüne koyup düşünsün. Artık kredimizi tükettik. Buna göre davranın" dediği öğrenildi.

‘Hepimizin sonu demek’

Kupanın ardından ligde de kritik bir yenilgi alan Beşiktaş’ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam masaya yumruğunu vurdu. Alınan sonuçlardan ve sergilenen futboldan çok rahatsız olan Siyah-Beyazlılar’ın hocasının ekibiyle bir toplantı yaptığı ortaya çıktı. Futbolcularını toplayan Sağlam’ın, “Herkes şapkasını önnüne koyup düşünsün; ne yapabilirim, neler yapıyorum diye. Artık bütün kredimizi tükettik. Bundan sonraki kayıplar, bizi zirveden uzaklaştırır. Bu hepimizin sonu demek” dediği öğrenildi.

‘Kararları ben veririm’
Bu kadar sert bir tavır ortaya koyan Sağlam’ın sözlerinin takım üzerinde önemli bir etki yaptığı bildirildi. Bu arada kulübün resmi internet sitesine de konuşan Kara Kartal’ın teknik patronu, yönetimin işine karışmadığını ve özgürce hareket ettiğini açıkladı. “Takımımız ile ilgili teknik kararları sadece ben verdiğim gibi, bugüne kadar bu konuda ne başkanımız ne de menacerimiz tarafından en küçük bir imada dahi bulunulmamıştır” diyen genç hoca, bu tip spekülasyonlara kulak asmadıklarını vurguladı.
Ankara provası devam ediyor
Beşiktaş, Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün çift antrenmanla sürdürdü. Sabah salonda ağırlık çalışan futbolcular, akşam teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde antrenman yaptı. Futbolcular, çabukluk ve pas çalışmalarının yanı sıra farklı hücum planları üzerinde dururlarken, çift kale maçla antrenman sona erdi. Antrenmana, sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef ile tedavileri süren Gökhan Zan, Bobo, Cisse ve Delgado katılmadı
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla