Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2008, 13:14   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bosque'nin İspanya aşkı !

Click the image to open in full size.
Bosque'nin İspanya aşkı !
Del Bosque, İspanya milli takımının başına geçmek istediğini söyledi.
13 Şubat 2008 11:03
Beşiktaş ve Real Madrid'in eski teknik direktörü Vicente Del Bosque, Euro 2008 turnuvasının bitiminde İspanya milli takımının başına geçmek istediğini söyledi.

İspanya milli takımının hâlihazırdaki teknik direktörü Luis Aragones'in Euro 2008'den hemen sonra görevinden ayrılmasının neredeyse kesinlik kazanması, ülkede bu mevkii için düşünülen isimlerin de tartışılmaya başlanmasına neden oluyor.

Takımın başında kalması için üzerinde baskı kuran Aragones'in, fikrini değiştirmeye yanaşmadığı ifade edilirken, bu önemli görev için ilk aday meydana çıktı: Vicente Del Bosque!

Konuyla ilgili görüşleri alınan İspanyol çalıştırıcı, "Her ne şartta olursa olsun bu takımın başına geçmek istiyormuşum gibi bir görüntü vermekten hoşlanmıyorum. Yalnızca, bu işi istediğimi sağlıklı bir şekilde gösterip, şu anda Luis Aragones görevinin başındayken herhangi bir şeye müdahale etmek istemiyorum" dedi.

Bunun şu aşamada ayrıntılı bir şekilde konuşulabilecek rahat bir konu olmadığına dikkat çeken Del Bosque, şu anda takımın başında bulunan Luis Aragones'in İspanya'yı Euro 2008'e götüreceğini, kendisinin, ondan sonrasına aday olduğunu belirtti.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla