Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2008, 14:39   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Böyle Film Adımı Olur?

''O.... Çocukları'' geliyor

Click the image to open in full size.Başrolünü Hülya Avşar'ın oynayacağı filmin adı kadar konusu da ilginç....




"O.... Çocukları"nda başrol Hülya Avşar'ın

Hülya Avşar'ın oynayacağı yeni filmin sadece adı değil, konusu da ilginç... Çekimleri 22 Şubat'ta Balat'ta başlayacak filmin adı; "O..... Çocukları"...

"Böyle film adı mı olur?" demeyin, olacak.

Yapımcılığını Energy Media Production - Selay Tozkoparan'ın üstleneceği film, genelevde çalışan kadınların çocuklarını bıraktığı bir ev ile o evin sahibi kadın ve o çocukların anneleri etrafında dönecek olayları beyazperdeye aktaracak.

Senaryosunu "Beynelmilel"in yazarı Sırrı Süreyya Önder'in senaryosunu yazdığı "O.... Çocukları" içinde komediyi de barındıran gerçek olayların da ele alındığı bir dram filmi olacak.

12 Eylül 1980 ihtilalinden sonra siyasi suçlu olarak aranan bir karı-koca yurtdışına kaçmaya karar verir. Ama çocukları bu konuda onlar için en büyük engeldir.

Yurtdışına kaçmadan önce çocuklarını bırakacakları güvenli bir yer ararlar. Çift sonunda çocuklarını "en güvenli yer" olarak "Mehtap Anne"nin yuvasını seçer.

Onların çocuklarını bıraktığı yer aslında eski bir hayat kadını olan "Mehtap"ın bu işi bıraktıktan sonra halen hayat kadınlığını sürdürenlerin çocuklarını bıraktıkları "Emanetçi Anne" evidir...

Karı-koca yurtdışına kaçtıktan bir müddet sonra çocuklarını alması için bir İtalyan kızı Türkiye'ye gönderir. İtalyan kız, "Emanetçi Anne"ye bırakılan çocuğu alıp anne - babasının yanına götürmek isterken kendini bir dizi ilginç olayın içinde bulur.

Filmin yönetmenliğini Murat Saraçoğlu yapacak.

Filmde, eskiden hayat kadını olan sonrasında ise yeni hayat kadınlarının çocuklarına bakan "Mehtap Anne" rolünü üstlenecek Hülya Avşar, makyajla biraz yaşlandırılacak.

Filmde Avşar'ın yanı sıra Özgü Namal, İpek Tuzcuoğlu, Altan Erkekli, Şevket Çoruh gibi ünlüler de oynayacak.

"O.... Çocukları"yla ilgili "gerçekler" şimdilik bu kadar...

"Hülya Avşar, meşhur genelev patroniçesi Matild Manukyan'ı oynamayacak mıydı?" derseniz yanıtım şudur:

Yıllar önce böyle bir proje vardı ama Manukyan'ın varislerinden biri karşı çıkınca o iş yattı.

"O.... Çocukları"yla ilgili "gerçekler" şimdilik bu kadar.

Milliyet
Ali EYÜBOĞLU
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla