Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2008, 16:29   #1
tyler durden
Banned
 
tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
sayıklamalar

İtiraf ediyorum..
Ben bir cinayet işledim.. Bir ben öldürdüm az önce bana benzeyen.. Adının "sevgi" olduğunu söyledi ama inanmadım tabi ki.. Adının "merhamet" olduğunu söyledi ama ben göremedim onu, bakmadığım için gözlerine.. Bir cinayete tanık oldum az önce.. Yüreğimi öldürdü biri.. Sinsi gülüşleriyle..
Yüreğime sigara izmariti bastılar az önce.. Sustum ama ağlamadım.. İçime akıttım acımı.. Yakarmadım yitirdiklerime.. Sustum sadece.. Sadece sustum yaşananlara.. Ağladım tamam itiraf ediyorum.. YAlan söyledim bir kaç satır önce.. Ama çok acıttı içimi gözyaşları.. BEnde içime gömdüm verdiğim tüm sözleri..
şişşt.. Sakın konuşma.. Sus.. Öyle bir sus ki; Sana dair ne varsa eriyip gitsin bu susuşun içinde. Öyle bir sus ki; Geriye bir tek yalanlar kalsın çırılçıplak direnişleriyle..
Cümlelerim uzadı bu aralar.. Eskiden daha çabuk tükenirdi söyleyeceklerim.. Görüyorum ki yürek dolmuş.. Sebebi susmak mı? Artık söylenecekleri gözyaşlarına boğmak mı? Sen sakın ağlama.. Sen de ağlarsan ben geceye ne haykıracağım.
Sigaram bitti.. Yeni bir tane daha yakmak lazım.. İçimdeki düş kırıntılarını da eşit parçalara böldüm.. Buyur al sen de payına düşeni..
Bir salabilsem kendimi düşlere, göşyaşlarından arınmışlığa boğacağım yeryüzündeki her toprak parçasını..
Susuyorum.. Ben sen oluyorum, sana karışıyorum.. Basit bir aşk sanıp kaybettim tanrıyı..

__________________
Click the image to open in full size.

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
tyler durden Ofline   Alıntı ile Cevapla