Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2008, 19:46   #3
unibjk

unibjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Beşiktaş Jimnastik Kulubu imzali aciklamayi ben kulubumuzun herbir yonetim kurulu uyesinin agzindan cikmis saymakla beraber, bilhassa o yonetim kurulunu ve kulubu en ust duzeyde temsil eden baskaninin agzindan cikmis sayarim.
Simdi siz varin bu aciklamanin 105 yillik mazisi olan kulubumuzun abide-i sahsiyet baskanlarinin agzindan ciktigini dusunun!
Hincal Uluc, konu ile ilgili yazisini ve girisimlerini cok daha once yapmis olmasina ragmen bugun ne oldu da kulubumuz zamaninda gostermedigi tepkiyi ustelik de yanlis bir bicimde gosterdi? Ilk gun neredeydiler? Neyi tarttilar, neyi bictiler yoksa hakikateden de dunyadan bi haber midirler? Hayir, birsey demeleri de gerekmiyordur belkide, sadece geregini yerine getirdiklerini beyan etseler de kabulumuzdur ama simdi birsey yapmislar gibi bu uslupla, bu edepsizlikle aciklama yapmis olmalari kabul edilecek birsey degildir.
Sen Beşiktaş Jimnastik Kulubu adina konusuyorsun; 105 yillik bir gelenek var ortada; adabi muaseret denen birsey var; sahsin adina degil tuzel bir kisilik adina konusuyorsun. Fakat, hakikaten de bu kulubu o denli babalarinin ciftligi ve kendi mallari gibi goruyor olmalilar ki boylesine futursuzca rahat olabiliyorlar.
Hincal Uluc’un yazisi, Beşiktaş Jimnastik Kulubu’ne karsi medya mensuplarinin ne ilk ne de son tavridir.
Beşiktaş camiasina karsi mesnetsiz iddialarda bulunma curetini bu iddia sahiplerine tanimak yerine, bu sansi onlara vermek yerine, o iddia sahiplerine ‘biz Beşiktaş’a bunu yapamayiz’ korkusunu yasatmak yerine, biz bunun hesabini sorariz demek yerine ‘muhatap almiyoruz’ demeyi savasmak olarak mi algilarsiniz acizlik olarak mi algilarsiniz? Kendisinin muhatap almadigini birde basina yuce sifati ekleyerek adalete muhatap aldiriyor olmasi da bir baska saskinlik ornegi!
Beşiktaş’in hakki ve serefi baskalarina cinsel gondermelerde bulunarak aranip kollanamaz.
Beşiktaş’i yonetenlerin bir acz icine dustuklerinin itirafidir yukardaki aciklama.
...

Konu unibjk tarafından (13-02-2008 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir..
unibjk Ofline   Alıntı ile Cevapla