Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2008, 20:56   #34
uMuT TaCiRi
Optik bArikAtı

uMuT TaCiRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kartallar yalnız uçar.Hayata ve Beşiktaş'a kartalın uçabildiği yüksek zirvelerden bakarım.Biz seyirci değiliz takım taraftarı değiliz biz hayatın taraftarıyız.Hayatımız;Doğru,sevgi,nefret ahlak,saygı,Beşiktaşlılık kültürü ve son olarak ölüm yaşam siyah beyazdır.Biz bu Beşiktaşlılık hayatı ile Beşiktaş'ıma sahip çıkarım kollarım savaşırım..Mayalarımızı abilerimizden Ahlakımı Beşiktaşlı kültüründen alırım.Ben Beşiktaş'a sahip çıkan koruyan kolluyan kişilerden her hangi biriyim.Bizim mayalarımızı aldığımıuz abilerimin bir tanesinin sözü var.Optik Başkan:Sen babamdan kalan miras değil oğluma olan borcumsun cümlesi Beşiktaşlılığın bir anlayış biçimidir.
Beşiktaşlılık;
Yaşam biçimim
reaillizmdir
Kaderciliktir
İsyankarlıktır
Umuttur
Duygudur
Beşiktaş'ımın forması bazen yatarken üşütmez yorgan misali üstümü örter benim..Beşiktaşlı olmam başarıya tapmam değil her zaman tarihimin beyazları ile rakiplerime çalım atarım dik dururum.
SİYAH KADAR GİZEMLİ

BEYAZ KADAR SAF
SİYAH GİBİ GÜÇLÜ

BEYAZ GİBİ EMİN
SİYAH KADAR ESKİ

BEYAZ KADAR TAZE
SİYAH GİBİ GERÇEK

BEYAZ GİBİ GÜZEL
SİYAH KADAR DERİN

BEYAZ KADAR YAKIN
SİYAH GİBİ TEK

BEYAZ GİBİ BİZİMLE
SİYAH KADAR KORKULAN

BEYAZ KADAR SEVİLEN
SİYAH GİBİ ANLAMLI

BEYAZ GİBİ AMAÇLI
SİYAH KADAR YÜCE

BEYAZ KADAR İYİ
SİYAH GİBİ GEREKLİ

BEYAZ GİBİ VAZGEÇİLMEZ
SİYAH KADAR BAŞARILI

BEYAZ KADAR GÜVENİLİR
SİYAH GİBİ SAYGIN

BEYAZ GİBİ SEVGİLİ
SİYAH KADAR OLGUN

BEYAZ KADAR DOST
SİYAH GİBİ YENİLMEZ

BEYAZ GİBİ GEÇİLMEZ
SİYAH KADAR AZİMLİ

BEYAZ KADAR KARARLI
SİYAH GİBİ CESUR

BEYAZ GİBİ GURURLU
SİYAH KADAR CENTİLMENİ

BEYAZ KADAR KALİTELİ
SİYAH GİBİ TUTKULU

BEYAZ GİBİ DUYGULU

VE BAYRAGINDAKI KIRMIZI RENGIN ILE ASILSIN BEŞİKTAŞIM.....
ASLOLAN RENGİMİZ ORTAK PAYDAMIZ SİYAH BEYAZ'IN YANİ BEŞİKTAŞIMIZIN KANATLARI ALTINDAOnun için o fikir ona aittir,saygı duymak gerekir. Kimse kimseye zorla fikirlerini kabul ettiremez.

Düşüncesini bir-iki- üç yazı ile beyan eden eder, ama anlamsız polemikler hepimizi üzer.

Hepimizin hem fikir olduğu tek nokta ismimizin önüne arkasına başka isimler gelmesine yönelik tepkimiz ki işte bu bizim SİYAH BEYAZ olan tek rengimizin en güzel ifadesi

Yeşilinde, mavininde, kırmızınında, lacivertinde, sarınında alayının köküne kibrit suyu...!

Burada aynı gemide giden arkadaşların, dünyaya farklı baksalar da tek bir güce BEŞİKTAŞ'a inanan arkadaşların birbirine söyleyeceği sözler için kırk defa düşünüp bir kez söyleyelim.

Ona göre yazalım, gereksiz birbirimizi kırıp, anlamsız kamplaşmaların sebebi olmayalım.

BEŞİKTAŞ tribünleri Türkiye'nin çok güzel mozaiğidir.
Ben buyum abartı değil gerçektir..Her cümlesinde benim beni tanıyanlar bilir.Ben hayata bakış açım Beşiktaşlılık ve anarşi gözü ile bakarım..Belki kulvarlar farklı olabilir..
uMuT TaCiRi Ofline   Alıntı ile Cevapla