Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2008, 09:23   #1
inspekta
 
inspekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören'e baba desteği

Beşiktaşımızda yaşanan maddi krizin Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören sayesinde son anda önlendiği ortaya çıktı. 21 maçtan bu yana maaş, transfer ve prim alacaklarının çoğunu tahsil edemedikleri için isyan noktasına gelen Siyah-Beyazlı oyuncuların hesabına Erdoğan Demirören'den alınan 5 milyon 19 bin dolar Kayseri maçından önce yatırıldı. Böylece olası bir kriz yaşanmasının önüne şimdilik geçilmiş oldu.


bir yandan m.topuz icin 11 milyon vermek isteyen demirören öte yandan futbolcularin alacaklarini ödiyemiyen kulüp. bir baska habere göre bjk calisanlari yirmi senedir gerceklesmeyen bir olay la karsi karsiya ve maaslarini alamiyorlarmis....

benim anliyamadigim su:

simdi...normalinde insan oturup hesap yapar...benim belli bir dönem icerisinde elde edecegim gelir su kadar...giderlerim su kadar...geriye ne kaliyor? ona göre hareket ederim. her ailede bile böyle hesaplar yapilir. para yoksa harcama da yapilmaz. yeni bir televizyon alinmaz. tatile gidilmez. sirket ler de böyle hareket eder. kurumlar böyle hareket eder. devletler böyle hareket eder. anliyacagimiz harclik alan 10 yasindaki talebe de büyük holdingler de böyle hareket eder. ama biz...olmayan parayi dagitip ucuruma dogru yuvarlaniyoruz. daha holosko nun bonservisi bile ödenmemis ve maaslari karsilamak icin babasindan 5 milyon isteyen bir baskan icin daha yoruma gerek var mi? ben artik biktim. gercekten biktim....birlik beraberlik masal...bir seyler yanlis gidiyorsa degistirilmeli. birlik beraberlik diye diye takim batiyor vallahi. ve bunun sportif basariyla bir alakasi yok. besiktas bu sezon sampiyon olsa bile fayda etmez.
__________________

Konu inspekta tarafından (14-02-2008 Saat 09:25 ) değiştirilmiştir..
inspekta Ofline   Alıntı ile Cevapla