Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2008, 18:53   #1
uMuT TaCiRi
Optik bArikAtı
 
uMuT TaCiRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Herşeye rağmen

Dün acının katmerlendiği bir gün daha yaşadık,canımız arkadaşımız dostumuz Hasanı toprağa verdik.Cenazesinde Beşiktaşın gerçek sahibi olan taraftar vardı,Halkın Çocuğu Pembe,Halk tarafından toprağa verildi.İçimizden biriydi Hasan Gör,bizimle sofraları kavgaları paylaştı,acıları birlikte yaşadık sevinçleri de.
15 gün önce bir araya gelip oturduğumuz mekanda proje nasıl gidiyor abi dedi,ben de proje sen ben biz sahiplenirsek yürüyecek Hasan dedim.Beşiktaş gerçek anlamda Halkın Takımı olacaksa elele verelim bir an önce hayata geçirelim dedi.Aynen Optiğin ziyaretine gittiğimde başkan nedir bu projeniz ben çıkınca daha da canlandırırız dediği gibi.
Onlar yok şimdi,güneşe yürüdüler Kartalın kanatlarında ve bizi izliyorlar şimdi.Onların bize verdiği sözü biz onlara vereceğiz bir kez daha.Yaşayanlar elele vereceğiz.Tüm olumsuzluklara rağmen ,herşeye rğmen başaracağız.
Hasanın cenazesinden sonra Enginle biraraya geldik ofisinde uzun bir sohbet ettik bir nevi kısa bir toplantı.Dün itibarıyla 302 bin kişi olmuşuz.Herşeye rağmen 302 bin kişi.Ne resmi kanaldan kulüpten duyuru destek sahiplenme,ne basından bir tek satır yazı.Sadece Birgün ve Yeni Şafak gazetelerinin daha ilk dönemlerinde yazdıkları dışında.Ne bir TV kanalında tanıtım röportajı.Eğer biz bu kadar dar olanaklara rağmen hem de ilan ettiğimiz 15 mart son başvuru günü dediğimiz gün gelmemesine rağmen bugünden bu sayıyı gördük.Bir de duyurabilirsek,bir de kulüp sahiplenir resmiyete taşırsa milyon kişi asla hayal olmaz.
Herşeye rağmen iyi gidiyoruz.Her çalışma sonunda bir şekilde somuta taşınır,buradan resmi üyelik çıkmasa bile ki kulüp bu coşkun selin önünde duramaz ya,mutlaka Beşiktaşa dair bir şeyler yapmanın olanağı olaslığı ortaya çıkıyor bile.
Dünyanın kanunu değişmez nehir kaynağına doğru akar,elbet bir gün Beşiktaş gerçek sahiplerince sahiplenilip yönetilecektir.


Click the image to open in full size.
uMuT TaCiRi Ofline   Alıntı ile Cevapla