Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2008, 19:25   #8
uMuT TaCiRi
Optik bArikAtı
 
uMuT TaCiRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Desteklemeyenler sizlerde sağolun.!
Projedeki amacımız ne,madalya almak mı,maddiyat mı,koltuk sahibi olmak mı.Siz ce ne,yoksa temiz bir Beşiktaş sevdasının bizi sevketmesi mi.
Beşiktaşın taraftar sitesi olarak onlarca forum var,kaç tanesinde proje anlatılıyor veya gündemdeki yerini konuyor,bazıları ise yok saymaya hiç görmemeye devam ediyor.Veya Forza da 10 bin üyenin aktif olan 1000 kişisinden kaç isim bu iş olur veya olmalı diyor.Bir kez boş vaktinizde siteleri gezin,nasıl olsa birileri emek veriyor olursa iyi olur olmazsa da bzi dememişmiydik diyecekler bunu çok iyi biliyoruz.
Arkadaşlar hayal gibi görünse bile ,bu Beşiktaşın umuda yolculuğudur,bu Beşiktaşın kurtuluş savaşıdır.Bugün olanlardan ve yarın olacaklardan memnun değilse Beşiktaş taraftarı,bu projeyi hayata geçirmek için emek harcamalı.Yoksa yarın kimse eyvah basketten sonra stad ismi veya başka bir branştaki başka bir isim eklenmesine yanmasın.Borçlar şu kadar rakam olmuş diye feryat etmesin,hisseler satılıyor diye üzülmesin.Ecdadın toprağı Fulyada fbli sponsorların bayrağı dalgalanıyor diye iç çekmesin.
Bu ortama gerçeten üzülenler belli,biz zaten Karakartalın hem Siyahına hem Beyazına gönül verdik.Sevinçte coşmasını kederde acı çekmesini biliriz..
Bugün bize destek vermediler diye kimseye de küz değiliz,kırgın değiliz,proje hayata geçer veya geçmez.Biz yolunda bulunduk ,görevimizi yaptık mutluyuz,yapmayanlar düşünsün
uMuT TaCiRi Ofline   Alıntı ile Cevapla