Hasan Doğan'a 'EVET' çünkü...
Şunu biliyorum ki bu yazdıklarım sayın Hasan Doğan'ı üzecek. Hatta bana kırılıp, " Bunları herkesin bilmesine ne gerek vardı? " diyecek. Ama bu yazacaklarımı herkes bilmek zorunda. Çünkü bu yazacaklarım çok şeyi anlatacaktır. Olay şudur: Türkiye'de futbol adına konuşabilecek her yetkili, ilk kez bir isim üzerinde birleşti. Bu kişi Hasan Doğan.
Doğan bu karar üzerine UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'e gitti. Dedi ki, " Bu koltuğa sen otur. Sen zaten Avrupa futbolunu yöneten iki numaralı isimsin. Ben yardımcın olayım. "
Doğan'ın bu onurlu davranışına Erzik'in cevabı da çok onurlu oldu; " Türkiye senin Türk futbolunu yönetmeni istiyor. "
Şimdi anladınız mı neden Hasan Doğan'a tam destek verdim? Çünkü sayın Doğan, bir koltuk düşkünü değil. Eğer sayın Doğan öyle biri olsaydı hiç altındaki koltuğu Erzik'e verir miydi? MESAJ: Türk futbolunda Haluk Ulusoy devri bitti. Bu konuda neredeyse tek kişilik muhalefet yapan bu satırların yazarı, 100 koyun kesme yerine mahallede helva dağıttı. Bu da benim protestom. |