Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2008, 11:36   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Konya intikam peşinde

Konyaspor'un Nalçacılar taraftar grubunun internet sitesi, ilk yarıda Galatasaray'a karşı alınan 6-0'lık yenilgiyi anımsatarak, “Bu skoru unutmadık” yazısıyla açılıyor.

İlk maçta alınan farklı yenilgiye üzülen Konyaspor'un Nalçacılar taraftar grubu, “www.nalcaci.com” adlı internet sitelerinde, 6-0'ı gösteren skorborda yer veriyor.

“Bu skoru unutmadık” yazısıyla açılan ilk sayfada “Gururunuz ve şerefiniz için oynayın. Üzerinizdeki formanın kutsallığını bilin. Bu maçı alın. Bizler her zaman sizin yanınızdayız” deniliyor.
Ana sayfaya girildiğinde ise, “6-0'lık tarihi hezimeti unutturun. Şerefiniz için forma için bu maçı alın” yazısı dikkati çekiyor.

Sitede şunlar kaydediliyor:
“Süper Lig'de ligin ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçta Galatasaray'a 6-0 yenilen ve tarihinin en farklı ikinci yenilgisini alan yeşil-beyazlılar, 16 Eylül 2007'de oynanan bu maçtan beri rövanşı bekliyor. O gün büyük acılar yaşayan Konyalı sporseverler, Konyaspor'un pazar günü oynanacak olan maçta Galatasaray'ı yenip rövanşı almasını iple çekiyor.

Bizler 6-0'ı unutmadık. Asla da unutmayacağız. Yüreğimizde derin yaralar açan bu maçı unutmanın en kolay yolu Galatasaray'ı yenmek olacak. Teknik direktörümüz Ünal Karaman ve futbolcu arkadaşlarımıza güveniyoruz. Stat tamamen dolacak ve tribünlerde başlayacak şölen sahada devam edecek. Sonuna kadar takımımızın arkasındayız. Elbirliğiyle 6-0'lık kara lekenin hesabını kapatacağız.”

</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla