Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2008, 09:01   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş yeni seri peşinde

Süper Lig'de 6 maçlık galibiyet serisi Kayseri maçında sona eren Beşiktaş, bugün Ankaraspor'u yenerek yeni bir seri yakalamayı hedefliyor. BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı LİG TV naklen yayınlayacak.


***

Seri başlıyor

6 maçlık yenilmezliği Kayseri'de biten Beşiktaş'ta ilk hedef, Ankaraspor maçıyla yeni bir galibiyet serisine başlamak.

Beşiktaş'ta tüm gözler, bugün oynanacak Ankaraspor maçına çevrildi. Deplasmanda Kayserispor'a yenilen ve şampiyonluk yarışında lider G.Saray'ın 5 puan gerisinde kalan siyah- beyazlılarda tek hedef, Ankaraspor maçını kazanarak yarıştan geri kalmamak. Ligde yakaladığı 6 maçlık galibiyet serisini Kayseri'de bırakan Kara Kartal, Click the image to open in full size.bu akşam İnönü Stadı'nda başkent temsilcisini mağlup ederek yeniden yüksekişe geçmek ve ikinci bir galibiyet serisi yakalamayı amaçlıyor.

BEN SİZE GÜVENİYORUM
Ankaraspor maçında patlama yapmayı hedefleyen Beşiktaşlı futbolcular, iyi futbol ve galibiyetle, hem yarıştan kopmamak hem de taraftarıyla yeniden barışmak istiyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, "Herkes kendine çeki düzen versin. Ben size her şartta güveniyorum" diyerek tatlı sert uyardığı futbolcuların genç çalıştırıcıya, "Kayseri maçını unuttuk. Artık hiç bir mazeret yok. Sahaya çıkacağız ve taraftarımızın müthiş desteğiyle, üç puanı hanemize yazdıracağız" diye söz verdikleri öğrenildi.

BEŞiKTAŞ
İ.Toraman İ.Üzülmez Ricardinho (Aydın) Holosko A.Tandoğan Gordon G.Zan Rüştü Cisse Nobre Delgado

ANKARASPOR

M.Akyüz E.Albayrak Özer De Nigris Tita Neca Hürriyet E.Aşık Risp Senecky Bilal Kısa

Hakem: Yunus Yıldırım Stat: BJK İnönü Hava: 1 derece - Kar yağışlı Saat: 19.00 Yayın: LİG TV
Fatih DOĞAN
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla