Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2008, 10:34   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fabregas'a çılgın teklif!

Fabregas'a çılgın teklif!

Transfer piyasasının flaş isimlerinden Cesc Fabregas'a Arsenal'den çılgın teklif! Arsenal teknik direktörü Arsen Wenger, bu sezon adı sıkça Barcelona ile anılan Fabregas'a 44 milyon avroluk bir teklif sunmaya hazırlanıyor. 2014 yılına kadar Arsenal ile sözleşmesi olan İspanyol yıldız bu sözleşmeye 'evet' derse 2016 yılına kadar Gunners'da kalacak ve 67 bin avro olan haftalık ücreti 107 bin avro'ya çıkacak.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Cesh Fabregas "Kulüp yöneticileriyle bir görüşmem oldu. Bana 2016 yılına kadar Arsenal'de kalmam için bir teklif yaptılar. Uygun şartlar oluşursa kulübümde kalmak istiyorum. Barcelona'nın teklifi beni onurlandırdı ancak Arsenal'de yapacak çok işim var. Bu yüzden İngiltere'de kalmam gerekir." dedi.
20 yaşındaki Fabregas için bu yaz hayatının en önemli dönüm noktası olabilir. 2014 sezonuna kadar kulübüyle anlaşması bulunan Fabregas yaklaşık 7 milyon euro karşılığında serbest kalabilecek. Kurallara göre 28 yaşının altındaki futbolcular kontratlarının dördüncü yılında kontratlarındaki kalan ücreti ödemek şartıyla başka bir takıma transfer olabiliyor. Transferin yeni sezonda geçerli olması için, Fabregas'ın en geç Haziran ayı başına kadar Arsenal'i ihtar yollaması gerekiyor.
2003 yılında henüz 16 yaşındayken, Barcelona genç takımından Arsenal'e transfer olan ortasaha futbolcusu, 106 defa giydiği kırmızı beyazlı forma altında 7 gol atarken, İspanya Milli takımında ise 16 defa görev aldı. Geride kalan sezonda ise, 54 maçta takımına yardımcı olmaya çalışan ve 4 gol atıp 15 de asist yapan Fabregas'ın, Arsenal kulübüyle 2014 yılına kadar kontratı bulunuyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla